VIETAS
Miniatūrais un viesmīlīgais Čolakli kūrorts
Show konakli

Nelielajā Čolakli kūrortā sākas pasakainā Side Rivjēra. Čolakli, lai arī mazs, ir ļoti populārs Turcijas kūrorts, pazīstams ar vislabākajām pludmalēm Vidusjūras austrumu piekrastē.

Atrodoties netālu no Side, Čolakli sniedz ideālus nosacījumus atpūtai pludmalē: tīras smiltis bez oļiem, lēzenu ieeju jūrā, karstu sauli un dažāda veida izklaides uz ūdens, zemes un pat debesīs.

Kūrortā esošās viesnīcas ir ļoti viesmīlīgas un īpaši piemērotas atpūtai ģimenēm ar bērniem. Gandrīz ik katrā naktsmītnē pašu mazāko viesu priekam darbojas jautra animācija, spēļu istabas un rotaļlaukumi, kā arī bērnu klubi un baseini ar ūdensslīdkalniņiem, un dažās ir pat neliels zoodārzs.

Pieaugušajiem tūristiem ir iespēja doties romantiskā pastaigā pa pīniju audzēm un palmu alejām, suvenīru veikaliem, kafejnīcām, restorāniem, ieiet turku pirtī, izbaudīt SPA procedūras, akvaparku, ugunīgas diskotēkas, uzspēlēt biljardu, boulingu un paveikt ārkārtīgi daudz ko citu. Atpūšoties Čolakli, varēsiet doties aizraujošā ekskursijā uz Side un apmeklēt daudzos apbrīnojamos šīs pilsētas apskates objektus, tādus kā muzeju, kas atrodas starp Apolona tempļa kolonām un iesaidīgo amfiteātri, virs kura vējā vēl aizvien plīvo sengrieķu mitoloģijas un vēstures gars.

Turklāt, Čolakli ir izslavēts arī ar savu neaizmirstami labo kafijas garšu un vietējo restorānu turku un starptautiskās kulinārijas brīnumiem.

Šeit varat aplūkot pieejamās tūres uz lielisku ģimenei piemērotu viesnīcu Čolakli

Birkas