VIESNĪCAS
Rodas austrumu piekrastes viesnīcas
Show ville lindos 013  baie saint paul

Ik solis sperts Rodas salā ir tas pats, kā pastaigāties pa senatni. Lielākā no Grieķijas Dodekānas salām, ir slavena tūristu vidū savu seno vēstures liecību, pludmales kūrortu un mežaino klinšu ieleju dēļ. 95 km garo šķēpa formas salu var iedomāti sadalīt divās daļās - austrumu un rietumu krastos. Klimata ziņā, rietumu Roda ir vairāk pakļauta piekrastes vējiem, turpretim austrumu krasts ir vairāk aizsargāts, un tur pūš krietni maigāki vēji.

Austrumu krastā ir arī mazāk populāru pludmaļu, un, līdz ar to, arī mazāk tūristu. Jauniešus tipiski piesaista Kalitejas pludmaļu elpu aizraujošās ainavas, kā arī tās tuvums Rodai, kamēr bērniem ideāli piemērotas ir Faliriki pludmales lēzenās nogāzes. Pēdējā var arī nodarboties ar praktiski jebkuru ūdenssporta veidu, un, pašā pludmales dienvidu galā - arī ar nūdismu, kas gan Grieķijā ir oficiāli aizliegta nodarbe. Bez gleznainās Lindos vecpilsētas un tās akropoles, noteikti vērts apmeklēt arī citus šīs piekrastes senos ciematus, kā arī Petaludes, jeb Tauriņu ieleju. Esam pārliecināti, ka Rodas austrumu krasts ar savām skaistajām pludmalēm un ciemiem spēs iekarot ikviena atpūtnieka sirdi. Lai to nesabojātu, naktis pārlaidiet kādā no mūsu atlasītajām viesnīcām.

Atrium Palace Thalasso Spa Resort *****

Elegantā kūrortviesnīca atrodas nelielas pastaigas attālumā no Kalatas pludmales un tikai 6 kilometru attālumā no gleznainā Lindos ciema. Labiekārtotajos numuros ir privāts balkons vai terase ar skatu uz jūru un skaisto apkārtni. Teritorijā ir burvīgi ūdenskritumi, dārzi un baseini. Visā kūrortviesnīcā ir pieejams bezvadu Wi-Fi. Bērniem ir pieejamas daudz un dažādas spēles un aktivitātes, ko rīko izklaides pasākumu komanda. Bērni var arī peldēties bērnu baseinā un spēlēties rotaļu laukumā. Viesi vecumā no 14 gadiem var izmantot pilnībā aprīkoto fitnesa centru, peldēties lielajā iekštelpu baseinā un āra baseinā, kā arī spēlēt tenisu. Vienā no labākajiem Thalasso & SPA centriem Rodas salā viesiem ir pieejamas masāžu procedūras un skaistumkopšanas piedāvājumi. Spa centra iespējās ietilpst sauna, burbuļvanna, kā arī daudzfunkcionāls jūras un saldūdens baseins. Visiem viesiem tiek piedāvāts viesmīlības grozs ar vietējo vīnu un augļiem. Tematiskie vakari un izklaidējoši priekšnesumi tiek rīkoti viesnīcas skaistajā pagalma bārā. Nedēļas nogalēs viesi var klausīties klaviermūziku dzīvajā izpildījumā, baudot ēdienus no brīvizvēles ēdienkartes. Pirmklasīga izvēle mierīgas atpūtas cienītājiem, kā arī ģimenēm atpūtai kopā ar jebkura vecuma bērniem.

Rodos Palladium Leisure & Wellness *****

Šī pirmklasīgā naktsmītne atrodas pašā Kalitejas pludmalē. Viesnīcā tiek piedāvāti grezni numuri un lieli baseini, un tikai 9 km attālumā ir pieejamas visas vēsturiskās Rodas pilsētas atpūtas iespējas. Labiekārtotajā spa un labsajūtas centrā viesi var baudīt masāžas un ādas kopšanas procedūras. Viesi, kuri vēlas uzlabot savu fizisko formu, var apmeklēt fitnesa centru ar profesionālu personālu, kā arī izmantot daudzās āra sporta iespējas. Viesnīcas 2 restorānos tiek pasniegti klasiski Vidusjūras reģiona virtuves ēdieni ar mūsdienīgām iezīmēm. Katru rītu viesi tiek aicināti ieturēt bufetes tipa brokastis amerikāņu gaumē. Bērniem šeit darbojas bērnu klubs, kur tiek organizētas ikdienas aktivitātes, un bērni tiek rūpīgi pieskatīti. Lieliska izvēle atpūtai pāriem un ģimenēm kopā ar bērniem, kā arī tiem, kas novērtē augstas raudzes atpūtu.

Dessole Lippia Golf Resort ****

Šī ģimenes viesnīca, kas celta modernā stilā, atrodas Rodas salas ziemeļaustrumu daļā, tikai dažu metru attālumā no Afandu pludmales - vienas no skaistākajām un gleznainākajām pludmalēm Rodā, kura slavena ar saviem kristāldzidrajiem ūdeņiem. Smilšu-oļu pludmalē pieejami bezmaksas atpūtas krēsli, saulessargi un pludmales dvieļi. Tuvumā pieejama ūdensslēpošana, niršana un snorkelēšana. Viesnīcai blakus atrodas 18 bedrīšu golfa laukums Afandu. Viesnīcas teritorijā atrodas slēgtais baseins ar saldūdeni un apsildi aprīlī un oktobrī, kā arī 2 atklātie baseini ar saldūdeni, vienā no kuriem ir ūdensslīdkalniņi. Aktīvākos atpūtniekus priecēs āra tenisa korti, vingrošanas telpas un biljarda galds. Savukārt mierīgākas atpūtas un labsajūtas cienītāji tiks lutināti saunā un spa telpās, kur ir pieejamas dažādas ūdens un masāžas procedūras. Par prieku bērniem darbojas mini-klubs un tiek organizētas bērnu diskotēkas, kā arī jautri laiku varēs pavadīt tur pat esošajā rotaļu laukumā vai bērnu baseinā.

Kresten Palace ****

Šī viesnīca izvietota 4 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Pludmale un ieeja jūrā ir klāta ar oļiem un akmeņiem. Viesnīca atrodas plašos dārzos, kuros ir sastādītas palmas. Turpat netālu viesiem ir pieejams arī modes preču veikals un suvenīru veikals. Viesnīcas apmeklētāju rīcībā ir privāta pludmale un plašs peldbaseinu komplekss. Viesnīcas Kresten Palace vispārējās iespējās ietilpst kokteiļu bārs, restorāns, trenažieru zāle un tenisa korts. Ķermenim un labsajūtai - spa centrs, hamams, sauna, burbuļvanna un masāža. Jautrākam vakaram tiek organizētas vakara šova programmas un animācijas komandas rīkotās aktivitātes. Par mazo viesu labklājību un jautrību gādās mini kluba darbinieki. Iesakām atpūtai ģimenēm un jauniešiem.

Venezia Resort ***

Ģimenes pārvaldītā kūrortviesnīca atrodas Faliraki un Kalitejas ciematu nomalē. Bezmaksas transporta pakalpojumi uz un no pludmales tiek piedāvāti 3 reizes dienā. Faliraki centrs ir tikai 1,5 km attālumā no kūrortviesnīcas. Līdz golfa laukumam, pludmalēm un Faliraki ūdens atrakciju parkam var viegli nokļūt ar vietējo autobusu, kas pietur tieši pie viesnīcas. Viesu rīcībā ir liels peldbaseins ar baseina bāru un restorāns ar vietējām delikatesēm. Viesi var izmantot sauļošanās terasi, uz kuras ir zviļņi un saulessargi. Bērniem ir pieejama atsevišķa baseinu zona, kā arī rotaļu laukums. Katru rītu tiek pasniegtas bagātīgas bufetes tipa brokastis. Visas dienas garumā baseina bārā var baudīt dažādus dzērienus un uzkodas. Laba izvēle ekonomiskai atpūtai ar visu ģimeni.

Sun Beach Lindos ****

Viesnīca atrodas dienvidaustrumu krastā, 3 km attālumā no Lindos ciemata, 35 km attālumā no Rodas lidostas, pie skaistās Lardos smilšu-oļu pludmales ar ieeja jūrā pa oļiem Katrā viesnīcas numurā ir balkons vai terase. Teritorijā ir 1 atklātais baseins ar saldūdeni, un viesi var nodarboties ar galda vai parasto tenisu, pludmales volejbolu, basketbolu, ūdens polo, ūdens vai parasto aerobiku, kā arī mest šautriņas. Pludmalē pieejama arī virkne ūdens sporta veidu. Bērniem šeit ir pašiem savs mini-klubs, mini-disko, bērnu baseins un īpaša bērnu ēdienkarte restorānā. Laba izvēle mierīgai vai aktīvai atpūtai blakus skaistajam Lindos ciemam.

Lardos Bay ***

Kompakta un mājīga viesnīca mierīgā un ainaviskā salas nostūrītī, pie skaistas smilšu-oļu pludmales, kura atrodas tikai 200 metru attālumā. Apkārtnē ir jauki dārzi, baseins un atsevišķs baseins bērniem. Tiek rīkotas sporta aktivitātes un jautras animācijas izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem. Labi attīstīta bērnu infrastruktūra: rotaļlaukums, baseins un mini-diskotēka. Lardos Bay viesnīcas restorānā, kas atrodas galvenās ēkas 2. stāvā, tiek pasniegti grieķu un starptautiskās virtuves ēdieni. Bāra un atpūtas zonā viesi var atpūsties, baudot vēsus un atspirdzinošus dzērienus. Viesnīcā ir viss nepieciešamais komfortablai atpūtai, turklāt tā neatrodas kādā no salas aktīvajiem un trokšņainajiem kūrortu centriem.

Blue Sea Beach Resort ****

Šī naktsmītne atrodas tikai 17 km attālumā no Rodas lidostas un 12 km no Rodas pilsētas, 2 km no Faliraki ciema centra un tikai 1 minūtes pastaigas attālumā no Faliraki smilšu pludmales. Viesnīcas teritorijā ir iekštelpu un āra baseini pieaugušajiem un bērniem. Lēzenā apzaļumotā teritorija ir pateicīga pastaigām, arī ar bērnu ratiņiem. Visos plašajos numuros ir balkoni ar jūras vai kalnu skatiem. Galvenajā restorānā tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis. Restorānā Epicouros, no kura ēdamzāles paveras neierobežots skats uz jūru, pusdienās un vakariņās tiek pasniegti grieķu virtuves ēdieni. Pie jūras esošajā uzkodu bārā tiek piedāvātas vieglas maltītes. Kūrortviesnīcai tāpat ir 2 tenisa laukumi, skvoša laukums un pilnībā aprīkota trenažieru zāle. Atpūtai tiek piedāvāta burbuļvanna, masāžas telpas un sauna. Bērnu rīcībā ir bērnu klubs, turklāt visiem viesiem katru dienu tiek organizētas izklaidējošas aktivitātes. No viesnīcas viegli ar transportu sasniegt visus galvenos Rodas pilsētas tūrisma objektus. 5 minūšu brauciena attālumā atrodas skaistais Kalitejas līcis. Annex kompleksā "Blue Star", kas atrodas otrpus ceļam, viesi var izmantot visas viesnīcas teritorijā esošās infrastruktūras pakalpojumus. Lielisks atpūtas variants gan ģimenēm, t.sk. kopā ar bērniem, gan jauniešiem.

Dessole Olympos Beach Resort ****

Viesnīca atrodas 2 km attālumā no Faliraki ciemata centra, 15 km attālumā no lidostas, garas smilšu un sīku oļu pludmales krastā. Tajā ieeja jūrā ir pa smiltīm, un pludmales dvieļi, atpūtas krēsli un saulessargi – bezmaksas. Visos numuros ir flīžu grīdas segums un balkons vai terase (izņemot Economy numurus), no kuras paveras skats uz Faliraki pludmali. Galvenais restorāns piedāvā zviedru galdu un bāri pie baseina vai foajē - atspirdzinājumus un uzkodas. Teritorijā ir arī brīvizvēles restorāns un taverna, kā arī atklātais baseins ar saldūdeni. Viesi var spēlēt galda vai parasto tenisu, pludmales volejbolu, biljardu, vai nodarboties ar dažādiem ūdens sporta veidiem pludmalē. Viesus izklaidē animācija un regulārās vakara šova programmas. Pilnīgai relaksācijai tiek piedāvāts spa, sauna, masāža, kā arī dažādas procedūras sējai un ķermenim. Bērniem šeit ir pašiem savs mini-klubs, mini-disko un rotaļlaukums. Tikai nedaudz vairāk kā 1 km attālumā atrodas arī Faliraki ūdens atrakciju parks un Kalitejas pludmale. Laba izvēle ģimenes atpūtai kopā, arī kopā ar bērniem.

Birkas