VIESNĪCAS
Laras viesnīcas
Show vstraytanl1041

"Lara" senajā luviešu valodā nozīmē “smiltis”, un iemesls tam nav tālu jāmeklē. Slavenā Laras pludmale atrodas vien 10 km attālumā no Antālijas, un ir viena no garākajām smilšu pludmalēm Turcijā. Populāra tā ir arī ikgadējā vērienīgā smilšu skulptūru festivāla Sandland dēļ.

Daudzie, pat ekonomiskajā režīmā celojošie atpūtnieki šeit tiek izmitināti viesnīcās, kas nav vecākas par 10 gadiem un sniedz visas jūrmalas kūrortam tipiskās iespējas. Laras Kundu rajonā jo īpaši, novērojams daudz tematisko vesnīcu, kuras replikē tādas pasaulē ievērojamas vietas, kā, piemēram, Topkapi pils, Venēcija un Kremlis. Kur apmetīsieties Jūs? Mēs pačukstēsim..

Delphin Diva Premiere *****

Tikai 10 km no Antālijas lidostas un 15 km no pilsētas centra, Laras rajonā slejas šī All-Inclusive viesnīca. Tai ir sava privātā smilšu-oļu pludmale 230 metru garumā. Delphin Diva saviem viesiem piedāvā ideālu jūras un dabas savienojumu, lielisku virtuvi, komfortablus numurus, un, jaunlaulātajiem - VIP pakalpojumus medus mēneša izbaudīšanai īpašajos «rozā mēness svītas» dizaina numuros. Kūrortviesnīcā ir vairāki restorāni, tai skaitā itāļu, japāņu, turku un meksikāņu, kā arī vairāki bāri, ieskaitot baseina bāru un pludmales bāru. Šeit ir viss kā nākas - vairāki baseini ar ūdensslīdkalniņiem un vērienīgs Spa & Thalasso centrs, kā arī miniklubs un lunaparks - mazākajiem. Populāra viesnīca atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Delphin BE Grand Resort *****

Šī naktsmītne atrodas tikai 4 minūšu pastaigas attālumā no privātās zonas Laras pludmalē, un 10 km no Antālijas centra. Te ir plaši numuri, lielākoties paredzēti ģimenēm ar bērniem. Viena no galvenajām šīs viesnīcas priekšrocībām ir labi pārdomātais teritorijas plāns, tai skaitā bāru un peldbaseinu atrašanās vietas. Šeit ir daudz mājīgu atpūtas stūrīšu, sākot ar šūpuļtīkliem viesnīcas zālienos, un beidzot ar dīvāniem bāros un restorānos. Milzu baseini ir apjozti ar plašiem daiļdārziem, starp kuriem ir atrodami arī trīs dažādu izmēru futbola laukumi. Viesus priecē laba animācijas komanda un vakara priekšnesumi.

World of Wonders Topkapi Palace Hotel *****

Viesnīca atrodas 6 minūšu pastaigas attālumā no Laras pludmales - Kundu rajonā. Šis ir milzu kūrortkomplekss ar neatkārtojamu arhitektūru, kas celts, iedvesmojoties no Stambulas Topkapi pils. Šeit ir gan iekštelpu, gan āra baseini, hamams un tenisa korti. Viesi var uzturēties iedomu harēmā, ēst pils virtuvē un Svētās Irīnas celtnē, baudīt veldzi pie Sultāna laukumā esošās Ahmeda III strūklakas, kā arī nogaršot vīnu Taisnīguma tornī un īpašo turku Mahalebi ķīseli Mečidije savrupmājā. Vidusjūras, turku un itāļu virtuves ēdieni tiek piedāvāti restorānos Kösem Sultan, La Gondola un Marine, kamēr gardi kokteiļi tiek pasniegti Begum bārā. WOW Topkapi piedāvā fitnesa centru un sporta iespējas, tostarp basketbolu, mini futbolu un pludmales volejbolu. Ir pieejami arī masāžas pakalpojumi un bērnu rotaļu laukums. Viesnīcas amfiteātrī vakaros tiek piedāvātas dzīvās tematiskās izklaides programmas. Viesi var baudīt mūziku, dejas un dzērienus Kubbe disko bārā. Lieliska izvēle visu kategoriju atpūtniekiem.

Kervansaray Kundu *****

Šī naktsmītne atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no Laras Kundu pludmales un neliela brauciena attālumā no Antālijas pilsētas centra. Viesnīca atšķiras citu starpā ar oriģinālu dizainu 21.gs. augsto tehnoloģiju stilā. Koridori ar stikla sienām ved uz iekšējo dārzu. Viesi, kuri vēlas izbaudīt aktīvāku atpūtu, var izmēģināt dažādus sporta veidus, tostarp smaiļošanu, niršanu un paraseilingu. Tenisa cienītāji var izmantot uz vietas esošo tenisa kortu. Vakaros vienā no viesnīcas baseiniem var aplūkot lāzeru šovu, turklāt, darbojas arī muzikālās strūklakas. Daudzie restorāni un bāri apmierinās izslakušos, kamēr spa centrs - nogurušos. Ļoti piemērota vieta atpūtai ar ģimeni, kuriem šeit ir pat speciāla diskotēka.

IC Green Palace *****

Šī IC Hotels viesnīca atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā no Laras pludmales. Viesnīcas ēkas un teritorija ir noformētas Dienvidaustrumu Āzijas stilā. Šeit neatrast tādas metropoles iezīmes kā tērauda, betona un stikla pārbagātība. Gluži pretēji - te izmantota koksnes dekoratīvā apdare un spilgtas, saulainas krāsas. Teritorijā tāpat atrodas debeszili baseini, vairāk nekā 600 palmu un 300 citu augu sugu - no bambusa un japāņu izcelsmes augiem, līdz pat ūdensrozēm, kā arī neticami skaists mākslīgais baseins ar ūdens lilijām un zivtiņām. Viesu rīcībā ir plaša starptautisko restorānu izvēlne un 8 bāri. Turklāt, viesu atpūtai ir pieejams arī labsajūtas centrs, turku pirts, sauna un relaksējoša burbuļvanna. Naktsmītnei ir arī skvoša laukumi un labi aprīkota trenažieru zāle. Bērniem šeit ir baseins, ūdensslīdkalniņš, bufete, ēdieni mazuļiem, rotaļlaukums un miniklubs. Viesnīca, kurā var baudīt brīnišķīgu atpūtu ģimenes ar bērniem un jaunatne.