VIESNĪCAS
Alānijas reģiona viesnīcas
Show alanya by night

Šis sporta un kultūras centrs atrodas Tauru kalnu pakājē, Turku Rivjēras centrālajā daļā, kas ir vienā no klimata ziņā vislabvēlīgākajām vietām Antālijas apkārtnē. Pussala, uz kuras atrodas Alānija, ir arī viena no skaistākajām vietām Turcijas dienvidos ar komfortablām viesnīcām, bāriem, restorāniem, diskotēkām un arvien attīstošos infrastruktūru. Tūristu iecienīti ir daudzie veikali, kuros var iegādāties paklājus, juvelierizstrādājumus un apģērbu, Kleopatras pludmale, kurā reiz esot peldējusies slavenā ēģiptiešu karaliene, plašais brīvdabas muzejs, kas iekārtots seldžuku ēras fortā, kā arī Alānijas pilsētas simbols - Sarkanais tornis. Alānijas kūrortzonā ietilpst: Incekum, Turklera, Konakli, Avsalara, Okurdžalara un Mahmutlara, kas ir mazi ciematiņi - katrs ar savu šarmu un lielisku naktsmītņu piedāvājumu.

Atpūtai Alanijā vienmēr ir lieliski laikapstākļi, kas lieti noder patīkamai laika pavadīšanai zeltīto smilšu pludmalēs un peldēm glāstoši siltajā Vidusjūras ūdenī. Pakavveidīgā kūrorta piekraste ir veidota saskaldot jūrā iestiepušās klintis, tādejādi veidojot lēzenus līčus, kas ir ļoti ērti atpūtai ar bērniem. Kuras no daudzajām naktsmītnēm apsvērt, dodotos atvaļinājumā uz šo Tucijas daļu, tūdaļ pastāstīsim.

Alan Xafira Deluxe Resort & Spa ****\*

Greznā kūrortviesnīca atrodas 350 m no pludmales - otrpus ceļam, zem kura ved tunelis, un 1 km no skaistās Turkler pludmales. Šai naktsmītnei ir moderna arhitektūra un interjera dizains, kā arī plaši numuri. Daudzveidīgs ēdināšanas piedāvājums - 5 restorāni (4 à la carte restorāni – itāļu, turku, zivju un bārbekjū). Tāpat šeit ir 5 bāri, 2 atklātie baseini ar 11 ūdensslīdkalniņiem gan pieaugušajiem, gan bērniem. Spa centrā ir arī segtais baseins. Viesus sagaida attīstīta izklaides, sporta un bērnu atpūtas infrastruktūra. Nieka 2 km attālumā atrodas arī milzu Sealanya Dolphinpark jūras izklaides parks. Alan Xafira Deluxe ir pirmklasīga izvēle atpūtai ģimenes vai draugu lokā.

Annabella Diamond Hotel & Spa ****\*

Šī Ultra All-Inclusive viesnīca atrodas 2 km attālumā no Avsalaras pilsētas, un iekārtojusies 10 000 m2 plašā teritorijā, privātās smilšu pludmales krastā. Viesnīca piedāvā ērtus un mājīgus numurus ar modernu dizainu un aprīkojumu. Katrā numurā ir balkons, no kura var baudīt skatu uz jūru vai baseinu. Viesnīcā ir labi aprīkots fitnesa centrs. Pēc sportošanas var atpūsties turku pirtī vai saunā. Uz vietas ir arī iekštelpu baseins. Vakarā viesus gaida izklaidējoši pasākumi un diskotēka, savukārt, jaunākiem viesiem ir pieejama rotaļu istaba. Lieliska izvēle bezrūpīgai ģimenes atpūtai, kā arī pāriem.

Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe ****\*

Šī modernā Ultra All-Inclusive viesnīca atrodas 5 km attālumā no Avsalaras ciema, un 50 m no smiltīm un oļiem klātas Vidusjūras pludmales - otrpus ceļam, zem kura ved tunelis. Viesnīca Long Beach ir ideāla vieta atvaļinājumam visu vecumu atpūtniekiem. Te ir restorāns ar diētiskajiem ēdieniem, 5 à la carte restorāni (itāļu, ķīniešu, osmaņu, zivju un meksikāņu; 1 apmeklējums bez maksas), kā arī 12 bāri. Iespējams nodarboties ar dažādiem sporta veidiem, tai skaitā ūdenssporta, ir daudz ūdensslīdkalniņu un baseinu. Netraucētai un privātai atpūtai tiek piedāvātas villas. Šajā viesnīcā tiek piedāvāti visi nosacījumi arī atpūtai ar bērniem. Izklaides programmu bērniem veido 2 bērnu mini-klubi, bērnu rotaļlaukumi, lunaparks, animēti bērnu peldbaseini dažādām vecuma grupām, akvaparks, amfiteātris, kinoteātris, diskotēka un plejāde izklaidējoši-izglītojošo spēļu. Viennozīmīgi pirmklasīga izvēle laiskām un jautrām brīvdienām kopā ar ģimeni.

Delphin Deluxe Resort ****\*

Ši viesnīca atrodas 10 km no Avsalaras ciema, jūras krastā. Burtiski iegrimusi zaļumos, jo viesnīcas teritorijā ir liels botāniskais dārzs ar vairāk nekā 3000 dažādu sugu augiem. Viesiem visas dienas garumā ir pieejamas dažādas izklaides, tostarp ūdens spēles, sporta aktivitātes, izklaides priekšnesumi un mūzika. Teritorijā atrodas arī tirdzniecības centrs, galvenais restorāns, kurā piedāvā atvērtas bufetes tipa maltītes un 7 à la carte restorāni ar plašu tradicionālo turku un starptautiskās virtuves ēdienu klāstu. Veldzēt slāpes var kādā no 14 bāriem un veldzēties paši - kādā no 3 atklātajiem vai iekštelpu baseinā. Delphin Deluxe visvairāk paredzēta ģimenēm ar bērniem. Šeit ir jauks mini klubs, lunaparks un kinozāle, kurā noris bērnu multfilmu seansi. Tāpat šeit ir vitamīnu bārs bērniem un pieaugušajiem, kā arī dažādas atrakcijas. Kūrortviesnīca piedāvā bezmaksas maršruta autobusu uz Alāniju, Sidi un Manavgatu.

Justiniano Deluxe Resort ****\*

Šī greznā All-Inclusive romiešu stilā celtā kūrortviesnīca atrodas Okurdžalarā, jūras krastā, un tai ir privāta pludmales zona. Teritorijā ir arī āra baseini ar slīdkalniņiem un iekštelpu baseins. Viesiem ir pieejams fitnesa centrs, sauna, turku pirts un masāžas pakalpojumi. Viesi var baudīt dažādus turku un starptautiskās virtuves ēdienus viesnīcas daudzajās ēdināšanas vietās, tostarp tematiskajos restorānos, pludmales bārā un baseina bārā. Naktsmītnei ir arī naktsklubs. Uz vietas esošajā nelielajā tirgū ir pieejamas pirmās nepieciešamības preces. Viesnīcas piedāvāto aktivitāšu klāstā ietilpst ūdens sports, vindsērfings, pludmales volejbols, biljards, galda teniss un šautriņas. Izklaides darbinieki organizē dažādus šovus un turnīrus visas dienas garumā, tā kā garlaicīgi šeit nebūs ne vienam. Piemērota naktsmītne ģimenēm ar bērniem, kuriem arī šeit pieejams virkne izklaižu, tai skaitā mini zoo.

Justiniano Club Park Conti ****\*

Šī ir klubu klases viesnīca, kas atrodas Okurdžalarā, pašā jūras krastā. Šeit mūsdienīga arhitektūra savijas kopā ar vietējo kolorītu. Var teikt, ka Justiano Club Park Conti ir kā atsevišķa, maza zaļa pilsētiņa ar savu infrastruktūru. Tās milzīgā teritorija ir ļoti omulīga, burtiski iegrimusi zaļumos, ar milzīgiem ziedošiem dārziem. Viesnīcai ir pašai sava privātā smilšu-oļu pludmale, 4 à la carte restorāni, 5 bāri, segtais, kā arī 2 āra baseini ar slīdkalniņiem, spa un Thalasso centrs. Sportiskākām aktivitātēm šeit tiek piedāvāts minifutbols, minigolfs, 2 tenisa korti, kā arī bērniem: rotaļlaukums, miniklubs un pat mini zoo. Bagātīga animēto izklaižu programma un vesela virkne dažādu citu laika pavadīšanas iespēju, padara šo viesnīcu jo īpaši pievilcīgu vecākiem ar bērniem.

Kemal Bay Hotel ****\*

Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Konakli ciemata, pie privātās smilšu pludmales. Viesnīcai ir āra baseins ar ūdensslīdkalniņiem, turku pirts un sauna. Uz vietas ir pieejami veikali, fitnesa centrs un masāžu telpa. Viesnīcas restorānā ir pieejama plaša ēdienu izvēle pusdienu un vakariņu laikā, savukārt kādā no 4 bāriem var pasūtīt alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus. Bez maksas pieejama turku pirts, trenažieru zāle, aerobika, ūdensaerobika, volejbols pludmalē, basketbols, šaušana ar loku, galda teniss, šautriņas un animācija. Sauna, masāža, biljards, sertificēta instruktora pavadībā - burāšana ar vējdēli un dažādi ūdenssporta veidi - par papildu samaksu. Ideāli piemērota naktsmītne atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Porto Azzurro Delta Hotel ****\*

All-Inclusive kūrortviesnīca atrodas Okurdžalarā, netālu no Alaras/Uluguni upes ietekas, kurā var peldēties, tāpat kā jūrā. Numuri iekārtoti vienkāršā un klasiskā stilā. No gandrīz visiem viesnīcas logiem paveras gleznains skats uz jūru vai upi. Ir iespējams nodarboties ar dažādiem sporta veidiem gan uz vietas, gan pludmalē. Viesnīcas teritorijā ir 3 restorāni, kuros pasniedz arī anatoliešu ēdienus un 3 bāri, kā arī naktsklubs. Spa centrā ir iekštelpu baseins, sauna un turku pirts. Bērni šeit var izmantot ūdensslīdkalniņus un izklaidēties spēļu laukumā vai rotaļu istabā. Viesnīca ir izveidota tā, lai sniegtu mierpilnu atpūtu ģimenēm ar visa vecuma bērniem.

Royal Garden Select Hotel ****\*

Šī viesnīca atrodas tikai 1 km attālumā no Konakli ciema, pie jūras un privātās smilšu-oļu pludmales. Šī ir samērā jauna viesnīca ar plašiem numuriem. Viesiem tiek piedāvāti iekštelpu un āra peldbaseini ar ūdens slidkalniņiem. Trīs galvenie restorāni - Royal, Candle un Sofra - viesiem piedāvā izvēlēties dažādu virtuvju ēdienus, kamēr teritorijā izvietotie pieci bāri un kafejnīcas sniedz iespēju visas dienas garumā baudīt dzērienus un uzkodas. Profesionāla animācijas komanda, kā arī dažādas pieejamās aktivitātes nodrošina izklaidi visas dienas garumā un vakaros. Viesu rīcībā ir arī turku pirts, sauna un masāžas par papildmaksu. Lieliska izvēle ģimenes atpūtai kopā ar bērniem.

Sun Star Beach Resort ****\*

Šī All-Inclusive kūrortviesnīca atrodas 8 km no Alānijas centra, Kestelas ciemā, otrpus ceļam no pludmales, ar kuru savieno viadukts gājējiem. Viesiem tiek piedāvāta privāta pludmales zona, spa centrs, telpu un āra baseins, galda teniss, biljards, pludmales volejbols un virkne ūdens sporta veidu. Viesnīcai ir arī bērnu rotaļu laukums, miniklubs un baseins ar ūdensslīdkalniņu. Uz vietas ir restorāns un 2 à la carte restorāni ar Vidusjūras un osmaņu tautu ēdieniem, kā arī 5 bāri, kuros baudīt dzērienus un uzkodas. Augstas klases viesnīca bezrūpīgai atpūtai ģimenes vai draugu lokā.

Club Green Fugla Beach ****\*

Šī All-Inclusive viesnīca atrodas 20 km attālumā no Alānijas, Avsalaras kūrortā, pie lieliskās Incekum pludmales. Šeit ir gan privātā pludmale, gan āra baseins ar slīdkalniņiem. Šeit var pavadīt laiku spa, fitnesa centrā vai nodarbojoties ar dažādiem ūdens sporta veidiem. Viesnīcā darbojas profesionāla animācija, kā arī bērnu klubs un spēļu laukums. Izcila vieta, kur atpūsties kopā ar ģimeni vai divvientulībā, izklaidēties un vienkārši “padzīvot zaļi”.

Alaiye Resort & Spa Hotel ***\*

Šī All-Inclusive viesnīca atrodas 2 km no Avsalaras ciema un 50 m no privātās smilšu pludmales. Viesi var svaigā gaisā baudīt bagātīgas un gardas bufetes tipa brokastis, atpūsties pie kāda no 3 peldbaseiniem vai arī uz unikāli veidotās sauļošanās terases peldbaseina vidū, kā arī baudīt atspirdzinošus dzērienus. Ir iespējams nodarboties ar dažādiem ūdens sporta veidiem, kā arī sacensties tenisa laukumā. Treniņiem var izmantot sporta zāli, savukārt atslābināties - spa un veselības centrā. Dažādus gardus ēdienus piedāvā viesnīcas restorāni, savukārt daudzie un dažādi bāri piedāvā izbaudīt dzērienus un atslābinātu gaisotni. Bērniem šeit ir atsevišķs baseins, 2 ūdensslīdkalniņi, rotaļlaukums, miniklubs un uzjautrinoša animācija. Viesi var doties uz slaveno Alānijas ostas pilsētu un iepazīt tās dzīvīgo centru vai doties pastaigā pa krāšņo ostu. Teicama vieta atpūtai ģimenēm un jauniem cilvēkiem.

Antique Roman Palace ***\*

Uz rajonā apkārtesošo kvadrātaino, standarta tipa ēku fona, šī All-Inclusive viesnīca pat ļoti izceļas. Neoklasicisma stilā celtā sarkanbaltā ēka bagātīgi greznota zelta dekorācijām un statujām. Tās teritoriju veido divi korpusi, starp kuriem atrodas dārzs, bārs, galda teniss, mini golfs, rotaļu laukums un peldbaseins ar slīdkalniņiem. Pludmale atrodas turpat pie viesnīcas - pāri ielai. Viesnīcā ir arī relaksējošs turku pirts, trenažieru zāle un galda teniss, par papildu samaksu - sauna un masāža. Otomāņu stila restorāns pasniedz ēdienus no svaigiem sezonas produktiem, un gardus kokteiļus var baudīt uz terases vai baseina bārā. Lieliski piemērota nakstmītne atpūtai ģimenēm ar bērniem un pāriem.

Lonicera World ***\*

Šī lieliskā All-Inclusive viesnīca atrodas Indžekumas pludmalē, Fuglas līča krastā. Viesnīcai ir skaista privātā smilšu pludmale, iekštelpu un 7 āra baseini, kā arī 2 izklaides baseini ar ūdensslīdkalniņiem. Teritorijā ir arī plašs dārzs, 9 bāri un 2 restorāni ar plašu diētisko un jūras velšu ēdienu klāstu, kā arī à la carte restorāns, kurā 1 apmeklējums – bez maksas. Bērniem šeit ir 4 baseini, rotaļlaukums, bufete, miniklubs, diskotēka un pat mazs zoo. Viesi var iet turku pirtī, saunā, džakuzi vai izmantot trenažieru zāli, nodarboties ar aerobiku, apgūt un/vai spēlēt tenisu kādā no 6 kortiem, pludmales volejbolu, basketbolu, bočču un daudz ko citu. Šeit ir arī lieliska animācija, vakaros - dzīvā mūzika un diskotēka. Lieliska viesnīca atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem, jauniešiem un pāriem.