VIESNĪCAS
Rodas rietumu piekrastes viesnīcas
Show rroda titul

Ik solis sperts Rodas salā ir tas pats, kā pastaigāties pa senatni. Lielākā no Grieķijas Dodekānas salām, ir slavena tūristu vidū savu seno vēstures liecību, pludmales kūrortu un mežaino klinšu ieleju dēļ. 95 km garo šķēpa formas salu var iedomāti sadalīt divās daļās - austrumu un rietumu krastos. Klimata ziņā, austrumu krasts ir vairāk aizsargāts, un tur pūš krietni maigāki vēji nekā rietumu krastā. Pēdējais ir vairāk pakļauts Egejas jūras piekrastes skarbajiem vējiem, taču tālab ir arī iecienīta vieta vindsērferu vidū. Ceļojumu pa kādām no piekrastēm var sākt no “šķēpa” augšgalā novietotās Rodas pilsētas. UNESCO mantojumu sarakstā esošā vecpilsēta ar bruģētu ielu labirintiem, aizved atpakaļ Bizantijas impērijas dienās, un tālāk par tām. Vairāk par salas vēsturi var uzzināt apmeklējot Arheoloģijas muzeju, kas iekārtots greznā pilī.

Turklāt, rietumu krastā var atrast krietni vairāk nozīmīgu arheoloģijas senvietu, un tūristu iecienītu kūrortu ar labiekārtotām pludmalēm. Tā, piemēram, Rodai netālu esošajā Iksijas ciemā var atrast vairākas Maiami stila viesnīcas. Tāpat, rietumu piekrastē jāapmeklē doriešu laiku Ialissos akropole, senā Kamiros pilsēta, Kritīnijas ciems un daudz citu šeit sastopamo vēstures liecību un dabas brīnumu. Par labākajām naktsmītnēm šajā vēsturiski bagātajā Rodas daļā pastāstīsim zemāk.

Sheraton Rhodes Resort *****

Viesnīca atrodas kalnu pakājē, netālu no Rodas pilsētas centra un 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Kvalitatīvais serviss un attīstītā atpūtas pakalpojumu infrastruktūra kompensē to, ka viesnīcas teritorija ir salīdzinoši neliela. Kūrortviesnīca piedāvā 4 peldbaseinus, fitnesa centru un 3 gardēžu restorānus. Viesiem ir iespēja sportot, izmantojot skvoša, tenisa un basketbola laukumus. Bērnu klubs piedāvā organizētas aktivitātes ar izklaides komandu. Restorāns Mediterraneo piedāvā grieķu virtuves ēdienus netālu no baseina. Viesiem ir pieejams arī itāļu iedvesmots restorāns, no kura paveras skats uz Egejas jūru. Viesi var atpūsties bārā pie baseina, malkojot kokteiļus un atspirdzinošus bezalkoholiskos dzērienus. Vakaros viesus priecē dzīvā mūzika. Lieliska izvēle ģimenes un romantiskai atpūtai, ja iespējams, bez bērniem.

Atrium Platinum Resort Hotel & Spa *****

Šī naktsmītne atrodas 14 km no Rodas lidostas, 4 km no Rodas pilsētas centra, Iksijas rajonā, 4 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales, kurā ir pieejamas ūdens sporta iespējas. No plašajiem, moderni iekārtotajiem numuriem paveras brīnišķīgs skats uz saulrietu, savukārt no visām kūrortviesnīcas sabiedriskajām zonām un numuriem paveras neaizšķērsots skats uz jūru. Spa centrā Aphrodite & Hermes tiek piedāvātas ķermeņa un sejas kopšanas procedūru telpas, kā arī apsildāms iekštelpu baseins. No kūrortviesnīcas diviem tematiskajiem restorāniem pie baseina paveras lielisks skats uz jūru, āra baseinu un skaistajiem dārziem. Viesiem ir pieejamas arī tādas ēdināšanas vietas kā 2 brīvizvēles un 1 galvenais restorāns. Dzērieni un kokteiļi tiek pasniegti galvenajā bārā. Kūrortviesnīcas brīvā laika pavadīšanas iespējās ietilpst āra baseins ar bāru, kā arī trenažieru zāles zona ar skvoša un tenisa laukumiem. Visā kūrortviesnīcā tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi. Vakariņu laikā visos restorānos spēkā dress code – vīriešiem jāierodas garajās biksēs. Pirmklasīga izvēle mierīgas un prestižas atpūtas piekritējiem, kā arī tiem, kam svarīgi, lai tuvumā būtu liels kultūras centrs.

Olympic Palace Resort *****

Greznā viesnīca Olympic Palace atrodas lieliskā vietā, tikai dažu metru attālumā no pludmales, kā arī aptuveni 5 km attālumā no Rodas pilsētas. Šeit darbojas neuzbāzīga un mierīga animācija, kā arī par viesiem rūpējas laipns un gādīgs personāls. Kūrortkomplekss piedāvā dažādas izklaides, sporta un atpūtas iespējas, tostarp 2 peldbaseinus un iekštelpu baseinu, kā arī atsevišķu bērnu baseinu. Viesiem tiek piedāvāti 2 restorāni un 5 bāri, apgaismots tenisa un volejbola laukums, kā arī bērnu rotaļu laukums un uzraudzīts bērnu klubs. Viesnīca nodrošina spa un saunas iespējas. Viesi var doties arī pastaigā gar pludmali un baudīt peldi Egejas jūras kristāldzidrajā ūdenī, kā arī lūkoties uz burvīgo apkārtnes ainavu. Vakaros nav pieņemts apmeklēt restorānus sporta vai pludmales apģērbos. Iesakām atpūtai pāriem un ģimenēm, t.sk. kopā ar bērniem.

Dodeca Sea Resort *****

Modernā viesnīca ar attīstītu infrastruktūru atrodas 50 m no oļu-smilšu pludmales, kur pieejami bezmaksas atpūtas krēsli, dvieļi un saulessargi. Dodeca Sea Resort teritorijā atrodas 2 atklātie baseini, segtais baseins, 2 restorāni, viens no restorāniem - à la carte un 4 bāri. Viesu rīcībā tenisa korti, interneta kafejnīca un trenažieru zāle. Pieejamas tādas sportiskas aktivitātes, kā volejbols, šautriņas, pingpongs, biljards, minigolfs un minifutbols. Mierīgas atpūtas tīkotājus lutinās spa centrā, kur arī pieejamas dažāda veida masāžas procedūras, sauna un turku pirts. Tāpat, viesus izklaidē animācija dienas laikā un izklaides programmas vakaros. Par mazajiem viesnīcas viesiem arī nav aizmirsts. Viesnīcā pieejams bērnu baseins ar ūdensslīdkalniņu, bērnu ēdienkarte restorānā, un darbojas arī bērnu klubs. Vakara izklaides – Jālissas ciemā, kas atrodas nieka 1 km attālumā. Iesakām ģimenes un pāru atpūtai.

Sentido Ixian Grand *****

Šī viesnīca neuzņem viesus, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu. Tā atrodas 7 km no Rodas lidostas, 6 km no Rodas pilsētas centra, Iksijas ciemā un tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no oļu pludmales. Viesiem tiek piedāvāti āra baseini ar hidromasāžas strūklām. No viesnīcas paveras skats uz Egejas jūru. Iespēju klāstā ietilpst restorāni, bāri, spa un labsajūtas centrs, kā arī fitnesa centrs. Viesnīcai ir labiekārtotu dārzu ieskauti, mūsdienīgi numuri ar bezmaksas Wi-Fi. Numuru cenā ietilpst bufetes tipa brokastis amerikāņu gaumē. Viesi var baudīt lieliskus Vidusjūras reģiona virtuves ēdienus un tradicionālus grieķu virtuves ēdienus brīvizvēles restorānā pie baseina un restorānā DeGu7, kur maltītes var ieturēt dzīvā klaviermūzikas izpildījuma pavadībā. Vestibila bārā un pludmales bārā tiek pasniegti dažādi dzērieni un kokteiļi, kā arī piedāvāta nomierinoša mūzika ar izklaidējošiem priekšnesumiem 2 reizes nedēļā. Viesiem ir iespēja atpūsties un atjaunot spēkus uz vietas esošajā spa centrā, izmantojot iekštelpu apsildāmu baseinu un baudot kādu no dažādajām masāžas un skaistumkopšanas procedūrām. Papildu bonusi: ierodoties viesnīcā – glāze šampanieša vai sula; ierodoties numurā - ūdens un vīna pudele, grozs ar augļiem un tradicionālie grieķu saldumi. Vakaros teritorijā spēkā Dress Code (netiek atbalstīta šortu un sporta apģērba nēsāšana). Lieliska izvēle mierīgai un netraucētai atpūtai romantiski noskaņotiem pāriem.

Amathus Beach Hotel Rhodes *****

Šī naktsmītne atrodas 12 km no Rodas lidostas, 4 km no Rodas pilsētas – Iksijas rajonā, 6 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales, kas atrodas otrpus ceļam. Viesnīca atrodas zaļā kalna nogāzē, un tā piedāvā spa ar iekštelpu un āra baseiniem, trīs restorānus un četrus bārus. Numuriem ir balkons ar skatu uz Iksijas līci vai meža nogāzi. Peldmēteļi un čības tiek nodrošināti bez maksas. Viesnīcas dažādie restorāni un bāri piedāvā ēdienus jebkurai gaumei - no pusdienām pie baseina līdz elegantām vakariņām, baudot skatu uz Iksijas līci. Pilnas brokastis amerikāņu gaumē un bagātīgas bufetes tipa vakariņas viesi var ieturēt restorānā Iliades. Bezmaksas Wi-Fi ir nodrošināts viesnīcas sabiedriskajās zonās. Uz galvenās ēkas jumta ir terase ar baseinu un restorānu, no kura vakara laikā paveras panorāmas skats uz jūru un arhipelāga salām. Lieliska izvēle atpūtai ģimenēm, kā arī romantiski noskaņotiem pāriem. Viesnīca sniedz pakalpojumus arī ģimenēm ar bērniem līdz 3 gadu vecumam.

Blue Horizon Palm Beach Hotel & Bungalows ****

Viesnīca atrodas tikai dažu metru attālumā no Larnakas līča pludmales, kur ierīkotas starptautiski atzītās “Pro Center F2 GP” vindsērfinga stacijas. Šim rajonam raksturīgs vējains laiks un attiecīgi - viļņi jūrā – iemesls, kāpēc viesnīcu iecienījuši sērfotāji. Viesnīcai ir plašs tropiskais dārzs, kas ir viens no skaistākajiem salas dārziem, kā arī 3 baseini. Viesnīcai ir apsildāms āra un iekštelpu peldbaseins, kā arī lagūnas tipa baseins. Viesnīcas labsajūtas centrā ir pieejamas dažādas ķermeņa un sejas kopšanas procedūras. Viesu rīcībā ir sauna, burbuļvanna un tvaika pirts. Visi numuri ir ērti un plaši – ar mūsdienīgām koka mēbelēm, numura noformējums – patīkamā krāsu gammā. Sportiska animācija dienas laikā, vakaros - dažādi šovi. Iesakām aktīviem tūristiem, kā arī atpūtai ģimenēm.

Filerimos Village ****

Viesnīca ar plašu apzaļumotu teritoriju, kas atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no pludmales un Jālissas ciema centra tuvumā. Viesnīcā tiek piedāvāti 3 baseini ar sauļošanās terasi un bārs pie baseina. Viesiem ir iespēja pavadīt brīvo laiku, izmantojot spēļu telpu, galda tenisu un bērnu rotaļu laukumu. Pēc pieprasījuma var tikt noorganizētas arī masāžas procedūras. Reizi nedēļā tiek organizēti grieķu vakari. Viesnīcas apmeklētāji var sākt dienu ar bufetes tipa brokastīm vai pilnām brokastīm angļu gaumē, kas katru dienu tiek pasniegtas ēdamzālē. Uz vietas esošais restorāns piedāvā grieķu un Vidusjūras reģiona virtuves ēdienus pie baseina. Kafija un dzērieni visu dienu ir pieejami arī bārā pie baseina. Ērta nokļūšana līdz daudziem nozīmīgiem salas tūrisma apskates objektiem. Ir viss nepieciešamais komfortablai ģimenes atpūtai.

Bayside Hotel Katsaras ****

Šī vesnīca atrodas tikai 5 km attālumā no Rodas lidostas, 12 km no Rodas pilsētas, Kremasti rajonā, 1 minūtes pastaigas attālumā no Kremasti smilšu un oļu pludmales. Ieeja jūrā ir pa lieliem un maziem oļiem, tāpēc nepieciešami speciālie apavi. Viesnīcai ir neliela un kopta, lēzena teritorija, un no tās mājīgajiem numuriem paveras skats uz dārzu, baseinu vai Egejas jūru. Viesnīcai ir āra peldbaseins pieaugušajiem un bērniem, baseina un galvenais bārs, kā arī grieķu krodziņš pie pludmales. Uz vietas esošajā restorānā un uzkodu bārā tiek pasniegti grieķu un starptautiskās virtuves ēdieni, atsvaidzinoši dzērieni un alus. Bērni var peldēties bērnu baseinā. Viesnīcas personāls var noorganizēt velosipēdu un automašīnu nomu. Visos numuros un sabiedriskajās zonās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Tauriņu ieleja un Faliraki pilsēta atrodas 14 km attālumā no viesnīcas. Laba izvēle mierīgai atpūtai pāriem un ģimenēm, kā arī sērfinga faniem.

Electra Palace Rhodes ****

Šī naktsmītne atrodas 6,5 km no Rodas lidostas, 10 km no Rodas pilsētas centra, Jālissas tūrisma rajonā un 1 minūtes pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales. No elegantajiem numuriem paveras skats uz jūru, baseinu vai dārzu. Viesu rīcībā ir mini bārs ar plašu dzērienu izvēli, ko reizi uzturēšanās laikā viesi var izmantot bez maksas. Viesnīcas dārza centrālo daļu aizņem iespaidīgs brīvas formas peldbaseins ar dažādiem ūdens elementiem un koka tiltiem. Blakus peldbaseinam ir pieejams bērnu baseins. Bērniem šeit ir pašiem savs baseins, rotaļlaukums, miniklubs, pusaudžu klubs, un, 6 reizes nedēļā, arī diskotēka. Viesi var sākt dienu, ieturot brokastis grieķu gaumē, kas tiek pasniegtas ēdamzālē. Viesnīcai ir arī 3 restorāni, tostarp itāļu un ķīniešu restorāni, kuros viesiem ir iespēja ieturēt dažādu stilu maltītes. Vietējie un starptautiskie dzērieni tiek pasniegti vestibila bārā, atpūtas bārā un baseina bārā. Mierīga animācija vakaros tiek vadīta Eiropas tautu valodās. Laba izvēle atpūtai ģimenēm.

Birkas