VIESNĪCAS
Pincolo viesnīcas
Show pinzolo kalni2

Itālijas Alpu ziemeļu daļā, Trentino reģionā, Rendenas ielejā, 14 km no trokšņainās un ļaužu pārbagātās Madonna di Kampiljo, atrodas klusais un piemīlīgais Pincolo ciems. Tas ieguva popularitāti ap 2011. gadu, kad tika atklāts pacēlājs, kas savieno to ar slaveno kaimiņieni. Varat slēpot tepat pa kūrorta 5 zilajām, 10 sarkanajām un 4 melnajām trasēm, vai iepazīt kaimiņu kūrorta plašumus. Turklāt, šos un vēl 6 kūrortus apvieno t.s. Skirama Dolomiti, uz kuru ir iegādājama caurlaide ar trašu kopējo garumu - 380 km un 150 pacēlājiem.

Pašā Pincolo, bez miera un brīvas piekļuves pacēlājiem, iegūsiet arī viesnīcu par zemāku cenu un to pašu skaisto ainavu, kas paveras visapkārt Brentas dolomītu apkārtnē - enģeliski baltas ainavas ar dramatiskajiem dolomītu kalniem fonā.

La Locanda Residence Garni **** - atrodas Pincoli centrā, tuvākā trase - 800 m attālumā. Pretim viesnīcai ir autobusa pietura, kas ved uz pacēlājiem, Madonna di Kampiljo vai Trento pilsētu. Ir trenažieru zāle, kas strādā līdz 22:00

Holidays Dolomiti Apartment Resort **** - atrodas 600 m no Pincolo kūrortpilsētiņas centra, Karizolo miestiņā, 600 m no Pra Rodont pacēlāja. Ski Bus pietura – 100 m. Apartamenti ir aprīkoti ar koka mēbelēm, parketa grīdu un iebūvētu virtuvi. Viesu rīcībā solārijs un Wi-Fi internets.

Hotel Pinzolo-Dolomiti *** - atrodas 800 m augstumā, var pieslēpot pie pašām durvīm. Tuvākais pacēlājs - 400 m attālumā. Ir video spēļu stacija un pat diskotēka.

Bepy Hotel *** - vislabākā savā apkārtnē - Giustino ciemā, 800 m no Pincolo. Atrodas Adomello nacionālā parka teritorijā. Viesnīcas viesiem tiek piedāvātas atlaides netālu esošos restorānos un golfa klubā. Ski-bus pietura - 50 m attālumā un tuvākais pacēlājs - 1,2 km.