VIESNĪCAS
Madonna di Kampiljo viesnīcas
Show m ko i kalni

1522 m virs jūras līmeņa, Trentino reģionā, Brentas dolomītu un ledāju ieskauts atrodas populārais un skaistais Madonna di Kampiljo kūrorts. Šis ir moderns un labiekārtots kūrorts ar 57 pacēlājiem un dažāda līmeņa trasēm ar kopējo garumu 150 km, kā arī 40 km garu distanču slēpošanas trasi. Kūrorts ir savienots ar Pincolo, Folgaridas un Marivellas virsotnēm, tām ir kopīga Skirama Dolomiti caurlaide, kas kopumā sniedz 380 km slēpošanas trašu kopgarumu, 150 pacēlājus 8 apvienotos kūrortos.

Madonna di Kampiljo ir pats skaļākais reģiona kūrorts ar aktīvu apres-ski dzīvi un enerģisku atmosfēru pa dienu. Šeit ir dažādi veikali, kino un sporta centri, baseini, boulinga zāles, slidotavas un iespēja izbraukt suņu pajūgos, kā arī termu centrs. Taču, pavisam netālu no kūrorta centra atradīsiet vairākus ezerus, ielejas, avotus, aitkopju būdiņas un romantiskas nojumes. Tāpat, savienots ar regulāru autobusu satiksmi ir 14 km netālais Pincolo kūrorts, kurā apmesties, ja gribat apvienot Kampiljo slēpošanas trases ar klusumu pēc saulrieta.

Chalet Campiglio Imperiale **** - atrodas Sant'Antonio di Mavignola, 4 km no Madonna di Kampiljo, uz kuru ved bezmaksas autobuss. Gards ēdiens un Wellness centrs ar saunu.

Hotel Palù *** - atrodas Madonna di Kampiljo centrā, 450 m no Spinale pacēlāja, kā arī 300 m attālumā ir autobusa pietura uz Trento un Bresciju. Visās lakoniski iekārtotajās istabās ir balkoni ar skatu uz dolomītiem. Var pieslēpot pie durvīm. Draudzīga dzīvniekiem, brokastis bufetes stilā.

Europa Hotel *** - atrodas Madonnas di Kampiljo kūrorta centrā, 200 m no gājēju zonas, 120 m no Pradalago pacēlāja. Brokastis bufetes stilā. Viesnīcas restorāns piedāvā tradicionālos virtuvi un organizē iknedēļas vakariņas sveču gaismā. Viesu rīcībā snūkera galds, spēļu istaba ar galda tenisu, galda futbolu un video spēles.

Italo Hotel *** - atrodas 400 m no kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centra, 350 m no Spinale pacēlāja. Ski Bus pietura – 20 m. Restorāns piedāvā Dienvidu Tiroles reģiona ēdienus. Brokastis ir bufetes stilā.