VIESNĪCAS
Soma Bay viesnīcas
Show kempinski soma bay

Soma Bay, jeb Somabeja ir viens no jaunākajiem Sarkanās jūras kūrortiem, un tas atrodas Ēģiptes rietumu krastā. Ja Hurgadas visiem pieejamā ballīšu atmosfēra šķiet nedaudz par skaļu, tad tikai 45 km attālumā, mūzikas un tekilas šotu vietā piedāvā mieru, greznību un smalku ēdināšanu. Turklāt, Soma Bay krasta līniju, nav apsēdušas baltās haizivis, šeit ir burvīgi koraļļu rifi un mērens piekrastes vējš, kas šejieni padara par lielisku vietu snorkelēšanai, niršanai, vindsērfingam un, jo īpaši - kaitošanai, kuras cienītājiem Soma Bay ir īpaši iecienīts galamērķis.

Lai gan oficiāli Soma Bay vēl skaitās kā Hurgadas kūrorta daļa, tā visdrīzāk ar laiku iegūs savu neatkarīgo statusu un infrastruktūru. Lielākā daļa dzīves šeit notiek viesnīcu teritorijās, un ārpus tām būs grūti atrast kaut bāru vai tirgus placi. Tomēr, tiek organizētas ekskursijas uz tādiem netāliem apskates objektiem, kā Seti templis Kanais pilsētā, smaragda raktuves Marsa Alamā vai grandiozā Luksoras pilsēta. Turklāt, pašu viesnīcu teritorijās darāmā ir tik daudz, ka garlaicīgi nebūs ne brīdi!

Imperial Shams Abu Soma Resort *****

Šī kūrortviesnīca uzcelta samērā netālu no Safagas un 2 minūšu pastaigas attālumā no pludmales ar lēzenu ieeju ūdenī. Te tiek piedāvātas dažādas ūdens aktivitātes, tostarp snorkelēšana un niršana. Viesi var sauļoties, guļot zvilnī pie baseina vai baudīt saules siltumu spēlējot tenisu. Uz vietas ir 2 brīvizvēles restorāni, kuros tiek pasniegti itāļu, ēģiptiešu un starptautiskās virtuves ēdieni. Dzērienus var malkot labi aprīkotajā terasē, angļu stila un vestibila bārā. Ir padomāts par invalīdiem, kuriem šeit ir pielāgoti 4 numuri un infrastruktūra. Iesakām mierīgai ģimenes atpūtai un sērfinga faniem, kamēr citas izklaides un sporta nodarbības pamatā tiek piedāvātas kaimiņu viesnīcas Shams Safaga teritorijā.

Movenpick Resort Soma Bay *****

Kūrortviesnīca Movenpick Resort Soma Bay atrodas pie Soma līča un piedāvā spa, 3 baseinus un greznas naktsmītnes. Šai viesnīcai ir privātā pludmale, kur ir pieejamas tādas ūdens sporta aktivitātes kā niršana un vindsērfings. Viesi var izmantot viesnīcas tenisa laukumu, trenažieru zāli un saunu. Bērniem ir gan speciāls baseins, gan rotaļlaukums, kā arī miniklubs. Movenpick Resort Soma Bay ir brīvizvēles restorāns, kas piedāvā dažādu pasaules virtuvju ēdienus un nodrošina diennakts apkalpošanu numurā. Izcila piemērota mierīgai ģimenes atpūtai.

Caribbean World Resort Soma Bay *****

Viesu rīcībā privātā pludmale ar dzidru ūdeni, 4 peldbaseini un ūdens atrakciju parks. Šī kūrortviesnīca piedāvā spa centru, restorānu un tenisa laukumu. Viesnīcas piedāvā arī izklaides programmas un dažādas ūdens sporta iespējas. Uz vietas vai tuvējā apkārtnē var baudīt dažādas aktivitātes, tostarp vindsērfingu un niršanu. No atsevišķiem numuriem paveras skats uz jūru vai baseinu. Restorānos un bufetēs pasniedz maltītes visām gaumēm un diētām (arī vegānu un veģetāriešu), kā arī ir īpašā bērnu ēdienkarte. Šajā viesnīcā ir pieejamas daudz un dažādas izklaides iespējas visai ģimenei.

Sentido Palm Royale Soma Bay *****

Šo viesnīcu daudzi ir atzinuši kā vienu no labākajām Somabejas līcī. Šī kūrortviesnīca atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā līdz pludmalei, un to ieskauj dārzi ar dīķīšiem un grieķu statujām. Dienas laikā atspirdzinājumu sniedz privātā pludmale un peldbaseini. Viesi var arī spēlēt tenisu un biljardu, sasildīties burbuļvannā, malkojot dzērienus no baseina bāra. Arī fitnesa klubā ir pieejams peldbaseins. Viesnīcas teritorijā ir Āzijas, grieķu, itāļu un libāniešu restorāni, kuros katru vakaru tiek piedāvātas brīvizvēles ēdienkartes ar gardiem ēdieniem. Viesi var arī baudīt ēģiptiešu virtuves ēdienus elegantā vidē ar vitrāžu logiem un vēderdeju mūziku. Daudz padomāts arī par bērniem, kuriem ir pieejamas dažādas izklaides iespējas un bērnu klubs.

Sheraton Soma Bay *****

Šīs kūrortviesnīcas viesi var atpūsties sauļošanās krēslos, kā arī spēlēt pludmales volejbolu. Pludmale atrodas 3 minūšu pastaigas attālumā no jūras, uz kuru paveras skats arī no atsevišķu numuru balkoniem. Viesnīcas apmeklētāji var arī sevi palutināt mūsdienīgajā talasoterapijas centrā Les Thermes Marina des Cascades. Tuvumā ir iespējamas tādas brīvā laika aktivitātes kā snorklings un niršana ar akvalangu. Maltīti ir iespējams ieturēt restorāna International āra terasē, baudot skatu uz jūru, vai arī apmeklējot mājīgo itāļu restorānu un vērojot, kā šefpavāri gatavo autentiskus itāļu virtuves ēdienus. Bezmaksas internets ir pieejams kopējā viesnīcas zonā, numuriņos tas ir par maksu 20$ diennnaktī.

Kempinski Hotel Soma Bay *****

Viesnīca atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Kempinski Hotel Soma Bay atrodas ekskluzīvā vietā pie jūras. No numuriņiem paveras skats uz līča skaistākajām pludmalēm. Kūrortviesnīcai ir vairāki peldbaseini, kas atrodas lagūnās, fitnesa centrs un spa ar burbuļvannu, saunu un masāžas iespējām. Kempinski Soma Bay viesiem ir pieejamas vairākas āra aktivitātes, tostarp niršana, snorklings, vindsērfings, skvošs un teniss. Golfa laukums ir 1 km attālumā no kūrortviesnīcas.