VIETAS
Alternatīva atpūta unikālajā Kadrijes ciematiņā
Show 14204902977 6d7995ce92 o

Kadrije ir burvīgs turku zemes nostūrītis, kur jūs atradīsiet visu lieliskai atpūtai. Spirdzinoša tirkīzzila jūra, vistīrākās zeltītās pludmales, daudz un dažādu izklaides iespēju un viesnīcas ar augstākās klases apkalpošanu.

Atrodoties netālu no Belekas, šis kūrorts ik gadu piesaista lielu daudzumu tūristu. Vēl jo vairāk Kadrije ir pievilcīga ar to, ka arī reliģiozs cilvēks šeit nejutīsies neērti. Šī kūrorta teritorijā jau gadiem darbojas Reliģiju dārzs, kur nelielā teritorijā ir uzceltas baznīca, mošeja un sinagoga.

Atbrauciet uz Kadrije un jums ne mirkli nebūs garlaicīgi. Jūs sagaida dažnedažādas izklaides, parsteidzoši atklājumi un lieliska atpūta pie jūras. Turklāt dziedējošie eikaliptu un priežu meži ļaus elpot pilnu krūti.

Ja esat iecienījis citādu atpūtu, kūrortā jums tiks piedāvāta arī savdabīga ūdensaerobika, izjādes un aizraujoši izbraukumi pa safari ar džipu, kā arī daudz sporta spēļu turpat jūsu viesnīcas teritorijā.

Kadrijē ir vēl kāda aizraujoša tradīcija – otrdienās šeit tiek organizēts īsts austrumu tirgus. Šeit varēsiet vareni pakaulēties, ienirt Austrumu atmosfērā un iegādāties dažādas dāvanas un suvenīrus, ogas, augļus un juvelierizstrādājumus par ļoti labām cenām.

Šī ir ļoti jauka Vidusjūras pilsētiņa, kas sniegs gandarījumu ceļotājiem jebkurā gada laikā. Šeit sagaidīs viesmīlīgi iedzīvotāji, vienmēr labi laikapstākļi, lieliska turku virtuve un izklaide visām gaumēm.

Image copyright:Summer Glow by Tim Fields licensed under CC BY 2.0

Birkas