VIESNĪCAS
Lasiti viesnīcas
Show vaibeach

No kosmopolītiskās Ajosnikolas (Agios Nikolaos), beidzot ar nomierinošajām un skaistajām pludmalēm, Lasiti ir reģions, kurā atgūt spēkus atpūtniekiem, uzkrāt zināšanas vēstures interesentiem, un spēt "ķert" kadrus dabas mīļotājiem. Kur vislabāk atgūt spēkus jaunai Lasiti un Krētas iepazīšanas dienai? Mēs pastāstīsim.

Smartline Vasia Village *****

Šis All-Inclusive kūrortciemats atrodas 15 minūšu brauciena attālumā no Ajosnikolajas, gleznainajā Sisi ciematiņā, 1 km uz austrumiem no Milatos ciema, lieliskā vietā, kas apvieno brīnišķīgu skatu uz jūru un kalniem. Katrs numurs ir eleganti dekorēts un sniedz viesiem augstas kavlitātes komfortu un atpūtu. Villas veido divi stāvi: pirmajā stāvā ir atvērta plānojuma virtuve/ēdamistaba un dzīvojamā istaba, kas izved uz terasi, kurā ir al fresco stila mēbeles ēšanai un atpūtai. Augšējā stāvā ir divvietīga guļamistaba ar vannas istabu, viena dvīņu un viens divvietīgs numurs, kā arī atsevišķa vannas istaba. Var tikt izmitināti ne vairāk kā 6 cilvēki, un mazuļu gultiņas tiek uzstādītas pēc pieprasījuma. Teritorijā ir arī paliels baseins ar pievilcīgu dārzu un satriecošu skatu uz Kritikon Pelagos un Saint Nicolas kapellu, kā arī ūdens atrakciju parks. Lieliska izvēle laiskai ģimenes atpūtai fantastiskā vietā.

Dessole Mirabello Beach & Village *****

Šī izsmalcinātā naktsmītne atrodas 2 km no Ajosnikolas pilsētas, smilšu pludmales krastā ar smilšu ieeju jūrā. Saulessargi, pludmales krēsli un dvieļi pieejami bezmaksas. Spilgtajos un jautrajos apartamentos un bungalo ir privāts balkons vai terase, no kuriem paveras skats uz Egejas jūru. Šeit viesiem ir pieejami 3 Vidusjūras restorāni un 6 bāri, kā arī dzīvīgs naktsklubs. Āra baseinu komplekss piedāvā piekļuvi 2 privātajām pludmalēm. Tāpat, šeit pieejams arī bērnu klubs, 2 rotaļu laukumi, iekštelpu baseins, dažādi spa pakalpojumi, trenažieru zāle, kā arī daudz sporta veidu iespēju gan viesnīcas teritorijā, gan pludmalē. Ajosnikolas centrā atrodas daudzi veikali, bāri un restorāni. Iesakām aktīvai atpūtai ģimenēm un jauniešiem , kā arī mierīgai un romantiskai atpūtai . Viesnīcā var organizēt kāzu ceremonijas, ballītes, jubileju svinības un konferences. Vakara laikā viesnīcas kompleksa teritorijā jāievēro Dress-code prasības. Papildus vakara izklaides – arī netālajā Ajosnikolajā. Vakara laikā viesnīcas kompleksa teritorijā jāievēro dress-code prasības.

Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel *****

Tikai pieaugušajiem (no 16 g.v.) paredzēta viesnīca, kas uzcelta pakalnā kaskādes veidā – ar panorāmas skatu uz jūru. Viesnīca atrodas Elundas kūrorta centrā 8 km no Ajosnikolas. Privātajā pludmalē ir koka platforma, ieeja jūrā – pa kāpnēm. Krēsli un saulessargi pieejami bezmaksas, un šeit var nodarboties ar niršanu un vindsērfingu. Daudzveidīgs modernu numuru fonds ar skatiem uz Krētas jūru. Viesnīcas koncepcija neparedz animācijas pakalpojumu. Šī ir pirmā Grieķijas viesnīca, kas saņēmusi sertifikātu par atbilstību “Eco” politikas prasībām un standartiem, ieviešot viesnīcā energotaupības principus un resursus, kā arī izmantojot ēdināšanai tikai bioproduktus. Vakaros viesnīcā jāievēro dress-code prasības. Iesakām mierīgai un romantiskai atpūtai.

Miramare Resort & Spa *****

Viesnīca un bungalo komplekss atrodas klusajā Gargadorosā, uz stāvkrasta, no kura paveras panorāmas skats uz Mirabello līci. Tā izvietota tikai 1 km no Ajosnikolas pilsētas centra un pāris minūšu pastaigas attālumā no plašas smilšu pludmales ar lēzena ieeja jūrā. Skaista apzaļumota viesnīcas teritorija, kuras teritorijā ir iekštelpu baseins un 3 āra baseini. Arī bērniem šeit ir pašiem savs baseins, miniklubs un rotaļlaukums. No visiem plašajiem Krētas stilā ieturētajiem viesnīcas numuriem paveras brīnišķīgs skats uz Ajosnikolas pilsētu un Mirabello līci. Viesnīcas galvenajā restorānā katru dienu tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis. Pusdienas un vakariņas var baudīt plašajā terasē ar skatu uz līci. Viesiem ir pieejams arī bārs pie baseina un atpūtas bārs, lai viesi var malkot atspirdzinošus dzērienus pie baseina vai iekštelpās. Publiskajā pludmalē ir pieejami dažādi ūdens sporta veidi. Uz vietas viesiem ir pieejamas masāžu/procedūru telpas un trenažieru zāle, kā arī spēļu telpa un biljards. Viesnīcā daudz pakāpienu, tāpēc neiesakam cilvēkiem, kam ir grūtības ar pārvietošanos. Varam ieteikt pāriem un ģimenēm mierīgai atpūtai.

Ariadne Beach Agios Nikolaos ****

Šī naktsmītne atrodas tikai 1,5 km no Ajosnikolajas pilsētas centra un pāris minūšu pastaigas attālumā no municipālās oļu un smilšu pludmalēm. Viesnīca piedāvā peldbaseinu un baseina bāru, ko ieskauj rūpīgi kopti dārzi. Sabiedriskajās zonās ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. No visiem numuriem un studijām var nokļūt uz balkona. Uz vietas esošajā restorānā tiek pasniegtas bufetes tipa maltītes. Uzkodu bārā pie baseina tiek piedāvātas vieglas maltītes un dzērieni. Restorāni, bāri un lielveikali atrodas nelielas pastaigas attālumā. Bērniem šeit ir pašiem savs baseins, rotaļlaukums, kā arī miniklubs. Reģistratūrā viesiem tiek piedāvāta automašīnu noma, valūtas maiņa un pasta pakalpojumi visu diennakti. Viesi var izmantot arī blakus esošās viesnīcas "Miramare Resort & SPA Luxury Villas" pakalpojumus. Viesnīcas lokācija liek domāt, ka viesnīca patiks tiem, kuri mīl vakara pastaigas gar jūru. Tāpat, tā ir lieliska izvēle ģimenes atpūtai, t.sk. kopā ar bērniem.

Grecotel Meli Palace ****

"Viss iekļauts" tipa viesnīca atrodas atrodas Lasiti apgabalā, 5 km no Malijas, 2 km no Sisi ciema, pie privātās smilšu-oļu pludmales. Ieeja jūrā – pa lieliem oļiem, un krastā Ir kabīnes un dušas. Viesnīca ar skaistu apzaļumotu teritoriju. Viesnīcai ir 2 restorāni, 2 tenisa korti un baseins. Elegantajiem gaišos zemes toņos ieturētajiem numuriem ir mēbelēts balkons ar skatu uz Krētas jūru vai dārzu. Restorānā Melissa tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis amerikāņu gaumē, kā arī pusdienas un vakariņas. Viesi var baudīt maltītes terasē ar skatu uz jūru. Pludmales bārā vai iekštelpu atpūtas bārā var malkot sulas un citus dzērienus. Jaunākiem viesiem ir pieejams bērnu baseins, miniklubs "Grecoland", pusaudžu klubs "Greco Teens", kā arī menu restorānā un rotaļlaukums. Bērnu un pusaudžu klubi piedāvā organizētas aktivitātes. Viesiem var tikt nodrošinātas smailītes un ūdens velosipēdi. Vestibila zonā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Dienas laikā viegla sporta programma, vakarā – folkloras šovi, muzikālās un deju programmas. Dodoties brokastīs un pusdienās, obligātas virsdrēbes, kas apsedz pludmales tērpu. Visos restorānos un bāros jebkurā dienas laikā obligāti ir apavi. Vakarā: Dressy Casual stils. Vīriešiem obligātas garās bikses un krekls ar garajām vai īsajām piedurknēm. Laba izvēle atpūtai ģimenēm, arī kopā ar bērniem.

Elounda Ilion ****

Viesnīca atrodas 8 km no Ajosnikolajas pilsētas, 2 km no Elundas kūrorta un 150 m no skaistas akmeņu pludmales, kas atrodas otrpus ceļam no viesnīcas.To veido dabīga akmens plātne ar mākslīgi izveidotu ieeju jūrā, un pie tās izkārtoti bezmaksas saulessargi un atpūtas krēsli. Viesnīca atrodas prom no tūristu burzmas, skaistu olīvkoku un citrusaugļu biržu ieskāvumā. Nelielā teritorija atrodas pakalnā, no kura paveras panorāmas skats uz Mirabello līci. Viesu rīcībā ir liels āra peldbaseins, tenisa korts, bezmaksas brokastis un privātā autostāvvieta. Brokastis tiek piedāvātas ēdamzālē, no kuras paveras skaists skats. Relaksēties iespējams peldbaseina apkārtnē, uzkrāto enerģiju patērēt - uzspēlējat tenisu vai izmēģinot ūdens sporta aktivitātes tuvējās pludmalēs. Viesnīca piedāvā mieru un pilnīgu relaksāciju. Netālu ir arī veikali un vietējās apskates vietas. Apkārtējās dabas skaistums, miers un viesmīlība dara šo viesnīcu īpašu. Cilvēkiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām – daudzo slīpumu, kāpumu un kāpņu dēļ šo viesnīcu atpūtai neiesakām. Tā ir lieliski piemērota mierīgai ģimenes atpūtai un romantiski noskaņotiem pāriem. Pludmale nav piemērota maziem bērniem.

Mistral Mare Hotel ****

Šī naktsmītne atrodas 10 km no Ajosnikolajas pilsētas centra, Istronas ciematā, 4 minūšu pastaigas attālumā no Zelta pludmales. Labiekārtotā municipālā smilšu-oļu pludmale ar atklātu krasta strēli atrodas otrpus ceļam, cauri tunelim. Ieeja jūrā - pa oļiem. Viesnīca atrodas kalna nogāzē, piedāvājot lielisku skatu uz Mirabello līci. Viesnīca piedāvā ērtus, plašus un gaišus numurus, eleganti iekārtotus minimālisma stilā. Visiem numuriem ir individuāli regulējams gaisa kondicionētājs, privāts balkons, vairumā numuru - ar skatu uz jūru. Viesnīcai ir arī peldbaseins, kā arī baseina bārs. Viesiem, kas uzturas ēkā Golden Wing, ir pieejams arī cits baseins ar bāru. Viesiem tur ir pieejama arī trenažieru telpa, neliels spa un sauna. Galvenajā restorānā Sophia tiek pasniegti bufetes tipa vietējās un starptautiskās virtuves ēdieni, tostarp maltītes veģetāriešiem. Viesnīcas biznesa centrā tiek piedāvāti sekretāra pakalpojumi. Viesi var reģistratūrā vienoties par klēpjdatora nomu. Interneta pakalpojumi ir pieejami bezvadu interneta centrā. Šeit valda mierīga un relaksējoša gaisotne. Lieliska izvēle mierīgai romantiskai atpūtai pāriem un ģimenēm.

Sissi Bay Hotel & Spa ****

Viesnīca atrodas Sisi ciematā - 20 km uz austrumiem no Hersonisos un 25 km no Ajosnikolas. Skaista oļu pludmale atrodas vien 7 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes. Teritorijā pieejami 4 atklātie baseini ar saldūdeni, trenažieru zāle, minigolfa laukums, sauna, hamams, burbuļvanna, masāža, pat bibliotēka, kā arī daudz citu aktivitāšu un izklaides iespēju. Numuriņi ir gaumīgi iekārtoti tradicionālā krētiešu stilā, un tajos ir plaši balkoni, no kuriem pārskatāma jūra, kalni vai viesnīcas leknie dārzi. Šeit regulāri tiek organizēti barbekjū un krētiešu tematiskie vakari. Tāpat, var apceļot tuvējos ciematus un pilsētas, izmantojot viesnīcas auto nomas pakalpojumu. Teicama izvēle atpūtai pāriem, kā arī ģimenēm ar bērniem, kuriem šeit ir speciālas zonas baseinos un rotaļu laukums.

Mistral Bay Hotel ****

Neliela un mājīga pilsētas tipa viesnīca, kas atrodas Ajosnikolas pilsētiņas centrā un nieka 1 minūtes pastaigas attālumā no municipālās, lielu oļu pludmales, kuru veido atklāta krasta strēle. Viesiem tiek piedāvāts neliels peldbaseins un restorāns, kurā elegantā vidē tiek pasniegtas pusdienas un vakariņas. Viesi var malkot dzērienus un kafiju uz vietas esošajā jumta bārā, no kura paveras skats uz jūru. No mierīgos toņos ieturētajiem numuru balkoniem paveras panorāmas skats uz jūru, pilsētas centru vai Mirabello līci, turklāt katrā no tiem ir arī hidromasāžas duša. Viesiem, kuri vēlas uzturēt sevi formā, ir pieejams fitnesa centrs un galda teniss. Naktsmītnē ir arī biljarda galds. Pastaigas attālumā – veikali, suvenīru tirgotavas, bāri un tavernas. Iesakām jaunatnei, pāru atpūtai, kā arī visiem, kas plāno aktīvi apceļot salu. Autobusu pietura tikai 100 m attālumā no viesnīcas.