VIESNĪCAS
Kemeras naktsmītnes
Show kemer03 kusursuz mimari

Skaistais Kemeras kūrorts ir ērti iekārtojies vareno Tauru kalnu pakājē, un aizņem Turcijas dienvidu piekrastes daļu. Vārds Kemer turku valodā nozīmē “josta”, kas pateicoties tam, ka cauri reģionam tek upe, kas vārda devējiem atgādināja šo aseksuāru. Tikai pirms 20 gadiem šis bija piemīlīgs Vidusjūras ciems ar divu līdz trīs stāvu ēkām, kas paslēpušās starp apelsīnu audzēm un priežu siliem. Tieši dabas skaistums arī ir Kemeras pievilcīgākā īpašība, kas pēdējās desmitgadēs vilina atpūtnieku straumes doties turp.

Netraucē arī fakts, ka Kemeras pilsētā mutuļo naktsdzīve, un varenā Antālija atrodas vien 40 km attālumā. Tūristu iecienītāko apskates objektu vidū šeit var atrast: seno Fazelisas un Olimpa pilsētu drupas, Tauru kalnus, Janartašas akmeņu veidojumu nebeidzamās gāzes radītās liesmas un brīvdabas Joruka parku. Tomēr, un galvenokārt - izslavētās, nebeidzami garās, tīrās un vien priežu-klinšu masīviem pārtrauktās Kemeras oļu pludmales. Kur, pēc Kemerā tik atraktīvi pavadītās dienas, atgūt spēkus vispilnvērtīgāk un bezrūpīgāk? Mēs pastāstīsim..

Euphoria Tekirova Hotel *****

Šo reibinoši skaisto viesnīcu ieskauj krāšņa daba un skaistas pludmales. Privātā smilšu-oļu pludmale ir vien pāris minūšu pastaigas attālumā, un no viesnīcas var baudīt skatu uz Tauru kalniem, priežu siliem un apelsīnu audzēm. Viesnīca piedāvā izbaudīt pirmklasīgas brīvdienas eleganti iekārtotus numurus, ūdens atrakciju parkus, daudzveidīgus tematiskos restorānus un mājīgus bārus. Šeit ir pieejamas izjādes ar zirgiem, pastaigas gar Likiešu ceļu, kā arī iespējams apmeklēt mazos kalnu ciematus. Pa dienu izklaidē animatoru komanda, kas organizē aizraujošas aktivitātes, deju šovus un diskotēkas. Viesu ķermeņa un gara labsajūtai tiek piedāvāts veselības un skaistumkopšanas centrs. Pieejama arī trenažieru zāle un kristāldzidrā jūra paver gandrīz neierobežotas iespējas ūdens sporta cienītājiem, kuri šeit var nodarboties ar niršanu vai vienkārši peldēt. Pieaugušie diez vai pilnvērtīgi atpūstos, turpinot uzraudzīt savas mazākās atvases, tādēļ viesnīcas bērnu kluba darbinieki parūpēsies arī par viņiem. Turklāt, bērni var spēlēties īpašā rotaļu zonā vai peldēties bērniem paredzētā baseinā. Lieliska izvēle romantiskai, kā arī ģimenes atpūtai.

Queen's Park Resort *****

Skaistā pilsētas tipa kūrortviesnīca atrodas starp senajām Fazelisas un Olimpa pilsētām, kur dabas skaistums un Vidusjūras iespaidīgie skati sapludina kopā fantāziju ar realitāti. Pludmale sasniedzama 9 minūšu pastaigas attālumā, un no dažiem numuriem paveras skats uz jūru vai kalniem. Viesnīcā ir āra baseins, spa centrs, sauna un fitnesa centrs, kā arī viesi var spēlēt tenisu, galda tenisu, boulingu vai skatīties kino. Tāpat, viesi var baudīt dažādus dzērienus bārā. Turpat blakus, jūras krastā, atrodas Mēnesgaismas parks (Moonlight Park), kurā ir daudz kafejnīcu un restorānu. Turklāt, pilsētas promenāde un niršanas rajons Three Islands atrodas vien 5 km attālumā. Lieliski piemērota naktsmītne aktīvai atpūtai ar ģimeni.

Gural Premier Tekirova *****

Brīnišķīgā pilna pakalpojumu servisa kūrortviesnīca atrodas skaistā un labi sakoptā teritorijā, 17 km no Kemeras, Tekirovas ciemā, jūras krastā. Viesu rīcībā ir 2 un 3 stāvu kotedžas. Viesnīca ar labu un modernu infrastruktūru piedāvā mājīgi iekārtotus numurus, garšīgus ēdienus 10 restorānos, daudz jautrības bērniem un pieaugušajiem. Piemēram iespējams nodarbojoties ar jebkuru no ūdens sporta veidiem, ļaujoties kristāldzidrās Vidusjūras jūras glāstiem. Tāpat, šeit ir liels ūdens atrakciju parks ar vairākiem ūdens slīdkalniņiem, ne tikai vairāki baseini, bet arī āra diskotēka un spa. Veselīgus dzērienus viesi var baudīt vitamīnu bārā un fitnesa bārā. Numuru interjers iekārtots piezemētos zelta un brūnā toņos, ar koka grīdām un elegantiem austrumu stila interjera akcentiem. Katram numuram ir privāts balkons, kā arī vannas istaba ar burbuļvannu. Viesu labsajūtai, kūrorta spa tiek piedāvātas 17 dažādas tematiskās masāžas. Vēl pilnīgākai atpūtai ir pieejama arī turku pirts, sauna un krievu pirtis. Populāra viesnīca aktīvai atpūtai, kā arī atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Rixos Premium Tekirova *****

Šo grezno kūrortviesnīcu noteikti var dēvēt par īstenu paradīzes nostūri. Viesnīca atrodas 17 km no Kemeras, Tekirovas ciemā, Tauru kalnu pakājē, kur Vidusjūras kristāldzidrie ūdeņi savijas ar smaragda zaļajiem priežu mežiem. Viesiem tiek piedāvāti mūsdienīgi numuri ar atpūtas zonu un privātu balkonu. Viesnīcas piedāvāto ērtību klāstā ietilpst āra baseins, privāta pludmales zona, pludmale bērniem, 3 tenisa laukumi un spa. Viesnīcas teritorijā atrodas viens no labākajiem Turcijas mini-klubiem, piedzīvojumu parks, lielisks akvaparks un grezns spa centrs. Izklaides komanda pa dienu rīko dažādas spēles un sporta aktivitātes, piemēram, ūdens polo. Vakaros viesi var vērot izklaidējošus priekšnesumus ar dzīvo mūziku un dejām. Gados jaunākiem viesiem ir pieejams bērnu klubs, kā arī tie var jautri pavadīt laiku bērnu klubā Rixy, kuram ir kino, rotaļu laukums, bērnu diskotēka un bērnu restorāns. Restorānā Turquoise tiek piedāvātas daudzveidīgas un gardas bufetes tipa maltītes, kamēr citos viesnīcas restorānos ir pieejami jūras velšu, turku, amerikāņu un itāļu virtuves ēdieni. Lielisks serviss, moderns dizains un augstas klases apkalpojošais personāls rūpējas par to, lai apmierinātu ikviena atpūtnieka vēlmes.

Marti Myra Hotel *****

Šī izsmalcinātā viesnīca atrodas 17 km attālumā no Kemeras, Tekirovas ciemā, un no tās paveras skaists skats uz Vidusjūru. Privātā smilšu un oļu pludmale atrodas pie pašas viesnīcas. Visos numuros ir bezmaksas Wi-Fi, kā arī balkoni vai terases; ģimenes numuri ir papildus guļamistabas. Apartamentos ir arī virtuve un dzīvojamā istaba ar kamīnu. Viesnīcai ir 4 restorāni un 5 bāri, no kuriem daži ir brīvdabas un pludmalē esoši. Citu ērtību skaitā ietilpst 7 āra baseini un sporta iespējas, kā arī spa zona ar turku pirti un iekštelpu baseinu. Bērniem šeit ir pašiem savs baseins, bufete, rotaļlaukums, miniklubs, zoo un pat maksas datorapmācība. Tikai 7 km attālumā atrodas senā Fazelis pilsēta, un 12 km no viesnīcas - Tahtalı virsotne. Lieliska izvēle visu kategoriju atpūtniekiem, arī ģimenēm ar bērniem.

Club Hotel Phaselis Rose *****

Šī naktsmītne atrodas 15 km no Kemeras, Tekirovas ciemā, un tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales ar platformu. Elegantajos, konservatīvajos viesnīcas numuros ir bezmaksas Wi-Fi un balkons. Ar puķēm un košumkrūmiem skaisti apzaļumotajā teritorijā ir 2 iekštelpu un 2 āra baseini, kā arī vairāki sporta laukumi, naktsklubs, fitnesa centrs, spa ar saunu un hammam. Bez ierastāku sporta veidu iespējām, šeit var arī iziet zemūdens peldēšanas kursus vai, piemēram, burāt ar vējadēli. Bērnu izklaidei šeit ir bērnu klubs, baseini ar ūdens slidkalniņiem, atraktīva animācija un rotaļlaukums. Viesi var veldzēt slāpes 7 bāros, no kuriem daži ir brīvdabas un ieturēties 4 rafinētos restorānos, kas piedāvā starptautiskos, zivju, kā arī diētiskos un veģetāros ēdienus. Noteiktās dienās šeit var izbaudīt dzīvās mūzikas priekšnesumus un katru vakaru - diskotēku. Tikai 7 km attālumā no viesnīcas atrodas senā Faselis pilsēta. Lieliska izvēle atpūtai jauniem cilvēkiem un ģimenēm.

Akka Antedon Hotel *****

Šis luksusa klases kūrorts atrodas vienā no skaistākajām vietām Turcijā - Vidusjūras piekrastē, Beldibi provincē, 3 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales ar platformu un bezmaksas bāru. Atrodoties Tauru kalnu pakājē, kuplu priežu meža ieskautā vietā, no viesnīcas paverās skaists skats uz apkārtējo ainavu. Visas viesnīcas ēkas atspoguļo Turcijas Republikāņu perioda arhitektūras iezīmes. Teritorijā ir lagūnas tipa āra baseins, tenisa laukums, kā arī grezns spa un fitnesa centrs. Katram numuram ir balkons ar skatu pār baseinu vai leknu dārzu. Bērnu atpūtai viesnīcā ir atsevišķs baseins ar ūdens slīdkalniņiem, bērnu klubs un rotaļu laukums, kā arī īpaša ēdienkarte bērnu un galvenajā restorānā. Šeit ir pieejamas dažādas maltīšu ieturēšanas iespējas, sākot ar restorānu Divan, kurā tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis, līdz pat brīvizvēles restorānam Olive, kurā viesi var baudīt itāļu virtuves ēdienus. Vakaros viesiem tiek piedāvāti dažādi šovi un izklaidējoši priekšnesumi. Īpaši piemērota naktsmītne ģimenēm ar bērniem un pāriem.

Grand Ring Hotel *****

Šī viesnīca atrodas 10 km attālumā no Kemeras, Beldibi ciemā, pie jūras (ir pazemes tunelis no galvenā korpusa uz pludmali). Viesnīca ar modernu dizainu un lieliskiem numuriem. Teritorija ir kompakta un kopta, un viesiem tiek piedāvāti āra baseini ar slīdkalniņiem, privāta pludmales zona, restorāns un 5 bāri. Viesi var turpināt savu treniņu grafiku viesnīcas fitnesa centrā, iet turku pirtī vai saunā, nodarboties ar dažādiem sporta veidiem. Profesionāls personāls organizē dažādes sportiskas un izklaidējošas aktivitātes. Viesiem ir pieejams arī naktsklubs un viesnīca ir 4,8 km attālumā no skaistā Beldibi pludmales parka. Lieliska viesnīca atpūtai ar ģimeni - garlaicīgi šeit nebūs nevienam.

Rixos Beldibi *****

Viesnīca atrodas 25 km attālumā no Antālijas centra, 5 minūšu pastaigas attālumā no Beldibi centra, pie personīgās smilšu-oļu pludmales. Visos eleganti mēbelētajos numuros ir balkons ar jauku skatu. Viesnīca piedāvā āra un iekštelpu baseinus, fitnesa centru, saunu, turku pirti, 2 tenisa laukumus, šautriņas un bibliotēku. Par papildmaksu ir pieejams arī spa, masāžas pakalpojumi un ūdens sporta iespējas. Bērniem šeit ir pašiem savs peldbaseins, bērnu klubs, bērnu disko un animācija. Visā viesnīcā bez maksas ir pieejams Wi-Fi. Viesnīcā katru dienu tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas. Maltītes var baudīt arī kādā no 4 brīvizvēles restorāniem, kuros tiek pasniegtas svaigas zivis, uz grila gatavoti ēdieni, itāļu virtuves ēdieni un suši. Uz vietas ir arī 7 bāri, kuros malkot daudz un dažādus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus. Viesi var apmeklēt arī netālo viesnīcu Rixos Sungate, kurā tiek piedāvātas bezmaksas izklaides un pieejams lieliskais Rixy klubs ar plašu izklaides programmu. No vienas viesnīcas uz otru kursē bezmaksas transports. Lieliska brīvdienu izvēle visu kategoriju tūristiem.

Rixos Sungate *****

Šī 250 000 m2 plašā “Viss iekļauts” tipa kūrortviesnīca atrodas 15 km no Kemeras, Beldibi ciemā, pie Antālijas līča ar 720 metrus garu privāto pludmali. Tur viesus sagaida attīrītas smiltis ar sīkiem oļiem un 3 platformas. Visiem elegantajiem viesnīcas numuriem ir balkons. Teritorijā ir spa un ūdens atrakciju parks, kā arī, pa to viesu ērtībai kursē elektromobīļi. Viesnīca piedāvā plašu atpūtas iespēju klāstu, tostarp trenažieru zāli, tenisa laukumus un boulinga zāli ar 4 celiņiem. Iespējama tenisa, zemūdens peldēšanas un sērfinga apmācība. Spa viesi var baudīt arī dažādas nomierinošas procedūras, tostarp sejas kopšanas procedūras, masāžas un hidroterapiju. Gados jaunākiem viesiem ir pieejams plašs bērnu klubs "Bērnu karaliste" ar restorānu, klubs Rixy, 2 baseini, 6 ūdensslīdkalniņi, rotaļlaukums un mazs zoo. Viesnīcā ir 3 bufetes restorāni un 10 brīvizvēles restorāni, kuros tiek pasniegti dažādi ēdieni, tostarp meksikāņu, itāļu un ķīniešu virtuves ēdieni. Viesnīca Sungate piedāvā arī dažādus bārus, diskotēku un vakara izklaidi. Tiek organizētas dažādas tematiskās ballītes, baseina ballītes, ballītes ar DJ un mūziķu uzstāšanos, kā arī pasaulē slaveni šovi un koncerti. Iespējams iznomāt velo un Segway. Gejnikas ciematiņš atrodas vien 5 minūšu brauciena attālumā no kūrortviesnīcas. Viesnīca apmierinās prasīgus visu kategoriju atpūtniekus.

Crystal Flora Beach Resort *****

Šī kūrortviesnīca atrodas tikai 35 km no Antālijas lidostas, 25 km no Kemeras un Antālijas centriem, Beldibi ciemā, pie privātās smilšu un oļu pludmales ar 3 platformām. Ieeja jūrā klāta ar smilšu maisiem. Viesnīcas numuriem ir balkons ar skatu uz dārzu vai Vidusjūru. Plašajā labiekārtotu dārzu ieskautajā teritorijā ir āra baseinu zona un plašs ūdens atrakciju parks. Daudzajos restorānos un bāros visu diennakti tiek piedāvātas maltītes un dzērieni, tostarp turku saldumi un dažādi dzērieni. Pa dienu pieejami arī turku virtuves, Āzijas virtuves un jūras velšu īpašie ēdieni, kā arī saldējums un launags ar kūkām. Kūrortviesnīcas spa centrā ir trenažieru zāle, turku pirts un skaistumkopšanas centrs. Viesiem ir pieejams tenisa laukums, pludmales volejbola laukums un dažādi ūdens sporta veidi. Tiek piedāvāts daudz izklaides iespēju bērniem. Disko bāros un atpūtas kafejnīcās tiek piedāvāti dzērieni un nakts izklaides. Piemērota naktsmītne visiem aktīvas atpūtas cienītājiem.

Mirada del Mar *****

Mirada Del Mar tulkojumā nozīmē „skats uz jūru”. Šī naktsmītne atrodas 9 km no Kemeras, Goiņukas ciemā, tikai 4 minūšu pastaigas attālumā no privātās pludmales, kuru klāj smiltis, tikai ieiešana jūrā ir pa oļiem. Viesnīcā ar neatkārtojami zaļo teritoriju pasniedz brīnišķīgi gardus ēdienus, šeit ir spa un fitnesa centri, turku pirts un āra baseins ar ūdens slīdkalniņu, kā arī dažādas citas izklaides un aktivitātes. Visos numuros ir logi no grīdas līdz griestiem. Gados jaunāki viesi var izmantot viesnīcas bērnu klubu un bērnu peldbaseinu. Viesnīca piedāvā atvērtas bufetes tipa maltītes galvenajā restorānā, kā arī itāļu, turku un Vidusjūras reģiona virtuves ēdienus ar jūras veltēm četros brīvizvēles restorānos. Viesi var atpūsties peldbaseina bārā pie dzēriena glāzes, kā arī baudīt vitamīnu bāra piedāvātos veselīgos dzērienus, kā arī dažādas dzīvās izklaides. Viesnīca, kuras apmeklētājiem tiek piedāvāta laimpilna un mierīga atpūta senās viesnīcas priežu ielenkumā. Piemērota viesnīca atpūtai visām tūristu kategorijām.

Sherwood Club Kemer *****

Šī naktsmītne atrodas 9 km attālumā no Kemeras, Gejnikas ciemā un 5 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu un oļu pludmales. Mežā izvietotās viesnīcas viesiem tiek piedāvāts ūdens atrakciju parks, veikali un restorāns, kurā ir pieejami dažādu virtuvju ēdieni. Naktsmītnei ir arī mini golfa laukums, kā arī labsajūtas un fitnesa iespējas. Viesnīcas numuros ir atpūtas zona un balkons. Brīvizvēles restorānos viesi var baudīt turku, itāļu un ķīniešu virtuves ēdienus, kā arī īpaši gardus zivju ēdienus. Bāros visas dienas garumā tiek pasniegti dažādi dzērieni. Viesnīcā ir arī frizētava, rotaslietu, modes preču un suvenīru veikals. Bērniem šeit ir 6 baseini, 2 ūdensslīdkalniņi, bufete, rotaļlaukums, miniklubs un pusaudžu klubs. Tāpat, šeit darbojas animācija, diskotēka un mēdz uzstāties dzīvās mūzikas izpildītāji. Laba izvēle prasīgiem visu kategoriju atpūtniekiem.

Fantasia Hotel De Luxe *****

Šī biznesa klases viesnīca atrodas 15 km attālumā no Kemeras, Čamjuvas ciemā, pie jūras. Tā ir lepni iemājojusi kuplo priežu vainagu ieskautā plašā teritorijā, kurā ir viss mierīgam un komfortablam atvaļinājumam. Vasaras karstumā varat atvēsināties mājīgajā zaļajā dārzā, seno kuplo priežu ēnā un apbrīnot izcilo dārznieku veikumu. Patīkami arī tas, ka ūdens, atspirdzinošie dzērieni un alus katru dienu viesiem šeit ir bez maksas. Galvenā ēka ir celta klasiskajā stilā un atrodas oļu noklātas, kristāldzidras jūras piekrastē, kura arī ir viesnīcas īpašumā. Bērniem un pusaudžiem šeit ir pašiem savi klubi un spēļu istabas, kamēr pieaugušajiem - dažādas veselīgas un sportiskas izklaides, kā arī spa un sauna. Šeit iespējams apmesties arī kopā ar mājdzīvniekiem (ne smagākiem par 15 kg). Kopumā - vesnīca piemērta visu kategoriju atpūtniekiem, kā arī ģimenēm ar bērniem.

Golden Lotus Hotel *****

Šī “Viss iekļauts” tipa viesnīca atrodas gandrīz pašā Kemeras centrā, jūras krastā. Viesiem ir pieejama privāta pludmale ar bezmaksas sauļošanās krēsliem, piestātne, āra peldbaseins, segtais baseins ar jūras ūdeni un pilnībā aprīkots spa centrs, kurā ir pieejama turku pirts, sauna, fitnesa iespējas, masāžas un procedūru telpas. Numuriem ir balkons ar āra mēbelēm, turklāt, dažās naktsmītnēs ir arī atpūtas zona, kurā viesi var atslābināties pēc rosīgi pavadītas dienas. No dažiem numuriem paveras skats uz Vidusjūru, Tauru kalniem vai Kemeru. Šajā viesnīcā tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas. Restorānā viesi var baudīt tradicionālus turku un starptautiskās virtuves ēdienus, kā arī bufetes tipa launagu ar turku pankūkām gozleme, kuras tiek piedāvātas visu dienu. Viesi var malkot alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, sauļojoties pie baseina. Spēļu telpā ir pieejams biljards, galda teniss, galda futbols, šautriņas un kāršu spēles. Viesi pludmales zonā par papildmaksu var nodarboties ar ūdens aktivitātēm, tostarp paraseilingu un braukšanu ar ūdens motocikliem, vai vienkārši baudīt kokteili un saules glāstus. Kemeras jahtu piestātne atrodas 600 metru, savukārt parks un pludmale Moonlight tikai 800 metru attālumā no viesnīcas. Viena no populārākajām naktsmītnēm jauniešu vidū.

SENTIDO Palmet Resort *****

Šī izsmalcinātā viesnīca atrodas 500 m no Kemeras kūrorta, jūras krastā. Visos numuros ir balkons, no kura paveras skats uz jūru, baseinu vai bezmaksas stāvvietu. Restorānā var iepriecināt miesu ar dažādiem diētiskajiem ēdieniem, savukārt à la carte restorānā - ar gardāko no itāļu virtuves. 3 bāri, atklātais baseins ar ūdensslīdkalniņiem, apsildāmais segtais baseins ar jūras ūdeni, spa centrs un visdažādākie sporta veidi izklaidēs pieaugušos, kamēr rotaļlaukums, miniklubs un speciālais bērnu baseins nodarbinās mazākos atpūtniekus. Viesnīcā ērti un aizraujoši jutīsies visa gada gājuma cilvēki, tai skaitā arī ģimenes ar bērniem.

Barut Kemer *****

Šī greznā viesnīca atrodas Kemerā, pie jūras, Tauru kalnu pakājē. Privātajā smilšu un oļu pludmalē ir platforma. Viesnīca ar savu oriģinālo stilu un komfortabliem, plašiem numuriem. Nelielajā, kompaktajā teritorijā viesiem pieejams plašs dažādu restorānu klāsts, vairāki bāri un pat picērija. Tāpat šeit ir baseini ar ūdensslīdkalniņiem, kinoteātris, spa centrs ar saunu un hamamu, trenažieru zāle, kā arī iespējami vairāki sporta veidi, pat tādi kā šaušana ar pneimatisko ieroci. Bērniem ir pašiem savs baseins, bufete, rotaļlaukums un miniklubs. Varam ieteikt jauniešiem, kā arī ģimenēm atpūtai kopā ar bērniem. Turklāt, tikai 3 km attālumā atrodas Yoruk pludmales ūdens atrakciju parks.

Crystal De Luxe Resort & Spa *****

Šis All-Inclusive tipa kūrorts ar privātu oļu pludmali un ūdens atrakciju parku atrodas plašos, pievilcīgos dārzos, Kemeras kūrortā, 200 m no privātās oļu pludmales, kas atrodas turpat, otrpus ceļam. Visiem numuriem ir balkons, un no tiem paveras skats uz dārzu un Vidusjūru. Pilnībā aprīkotajā spa centrā ir pieejamas atjaunojošas ādas kopšanas un ķermeņa kopšanas procedūras, kā arī sauna un turku pirts. Pie lielā peldbaseina ir pieejamas arī masāžas dušas, zviļņi un burbuļvanna. Uz vietas ir pieejamas tādas brīvā laika aktivitātes kā teniss, boulings un ūdens sporta veidi. Visi kūrortviesnīcas viesi tiek sagaidīti ar tradicionālajiem saldumiem cezerye un augļu sorbetu. Viesnīcas restorānos viesi var baudīt meksikāņu, itāļu un turku virtuves ēdienus. Tāpat, tuvumā atrodas dažādi veikali, diskotēkas un restorāni. Lieliska izvēle atpūtai visām tūristu kategorijām.

Limak Limra Hotel & Spa *****

Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Kemeras pilsētas, Kirišas ciematā, pašā jūras krastā. Viesiem ir pieejama privāta pludmale, spa centrs ar turku pirti un saunu, kā arī 6 peldbaseini, kurus ieskauj apelsīnu koki. Visiem numuriem ir privāts balkons. Viesnīcā ir 5 brīvizvēles restorāni. Restorānā Kazan tiek piedāvāti īpaši gardi turku virtuves ēdieni, savukārt restorānā Ponte Vecchio viesi var baudīt itāļu virtuves ēdienus, malkojot vīnu. Bārā Lykia tiek piedāvāti dažādi dzērieni, kurus viesi var baudīt pie baseina. Viesnīcai ir arī pilnībā aprīkots fitnesa centrs, un veselības centrā Oxygen tiek piedāvātas dažādas masāžu procedūras, tostarp Taizemes masāža, kuru veic profesionāli vietējie un ārvalstu darbinieki. Bērniem šeit ir atsevišķs baseins, ūdensslīdkalniņš, rotaļlaukums, bufete, miniklubs un pusaudžu klubs. Šī viesnīca ir lieliska izvēle ceļotājiem, kurus interesē kalni, daba un pilvērtīga atpūta.

AKKA Alinda *****

Šī kūrortviesnīca atrodas 7 km no Kemeras, Kirišas līča krastmalā, pie privātās smilšu un oļu pludmales ar platformu ieiešanai ūdenī. Tiek piedāvāti mūsdienīgi numuri ar privātu balkonu. Viesu rīcībā ir tādas ērtības kā āra peldbaseini, tenisa laukumi un labsajūtas centrs. Kūrortviesnīcas galvenajā bufetes restorānā var nobaudīt autentiskus turku virtuves ēdienus, kā arī starptautiskās virtuves ēdienus. Brīvizvēles zivju restorānā tiek piedāvātas svaigas jūras veltes. Tropiskos kokteiļus viesi var baudīt kādā no 6 bāriem. Labsajūtas centrā ir pieejamas daudzveidīgas masāžu procedūras. Viesiem ir pieejams arī iekštelpu baseins, fitnesa centrs, burbuļvanna, sauna un tradicionāla turku pirts. Bērni var jautri pavadīt laiku bērnu klubā, kur tos pieskatīs profesionāli darbinieki, kā arī plunčājoties baseinā, spēlējoties rotaļlaukumā un mielojoties speciālajā bufetē. Kūrortviesnīcas darbinieki dienas laikā rīko dažādas aktivitātes, tostarp aerobiku, vingrošanu un ūdens spēles. Amfiteātrī viesi var vērot dzīvās mūzikas priekšnesumus. Lieliska izvēle atpūtai ģimenēm ar bērniem.

AKKA Claros ****

Izvietota 7 km attālumā no Kemeras, Kirišas ciemā, 350 m otrpus ceļam no privātās smilšu un oļu pludmales. No numuru viesistabas var iziet uz balkona, no kura paveras jauks skats. Bērnu izklaidei šeit ir baseins, rotaļlaukums un miniklubs. Turklāt, viesnīcā ir arī ūdensslīdkalniņi un dažādi bērnu pasākumi, kā arī veselības centrs pieaugušajiem. Pēc peldes lielajā āra baseinā un sauļošanās kādā no sauļošanās krēsliem, kas izvietoti ap baseinu, varat izņemt savu bērnu no mini-kluba un kopā uzspēlēt galda tenisu. Viesnīcas restorāns piedāvā sātīgas maltītes visas dienas garumā, bāri - dažādus atspirdzinošus dzērienus. Laba izvēle mierīgām, klusām brīvdienām kopā ar visu ģimeni.

Maxx Royal Kemer *****

Greznā All-Inclusive kūrortviesnīca atrodas 6 km no Kemeras, Kirišas ciemā, pie privātās, 830 m garās smilšu un oļu pludmales. Turpat atrodas arī ūdens atrakciju parks un bērniem piemērota dziļuma līcis. Viesiem bez maksas ir pieejams Wi-Fi visā teritorijā. Katram plašajam numuram ir gaisa kondicionētājs, balkons un burbuļvanna. Ēdamistabas zonās ir arī elektriskā tējkanna un kafijas automāts, kā arī mini vai maksi bārs, atpūtas zona un balkons vai terase. Kūrortviesnīcā darbojas arī izklaides personāls, naktsklubs un spēļu telpa. Uz vietas un apkārtnē ir pieejamas dažādas aktivitātes, tostarp iespēja braukt ar kanoe laivām un apgūt tenisu vai zemūdens peldēšanu. Restorāni piedāvā brīvizvēles ēdienkarti ar starptautiskās virtuves ēdieniem. Viens no 6 restorāniem strādā visu diennakti. Šokolādes veikals Chocolatier piedāvā gardas pašmāju šokolādes, savukārt maiznīcā Le Melange tiek pasniegti dažādi saldie ēdieni un kūkas. Bērniem šeit ir pašiem savs restorāns, 2 baseini, rotaļlaukums, kinozāle, mazuļu klubs, miniklubs, junioru klubs, kā arī pusaudžu klubs. Ir pat pieejamas rotaļlietas bērniem ar īpašām vajadzībām un speciālā zīdaiņu un mazuļu barība. Pirmklasīga izvēle prasīgiem atpūtas baudītājiem.

Blauhimmel Hotel ****

Šī naktsmītne atrodas 7 km attālumā no Kemeras pilsētas, Čamjuvas ciematā, tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no 185 m garās privātās pludmales, kuru klāj smiltis un ieiešana jūrā ir pa oļiem. Viesnīcā ar neatkārtojami zaļo teritoriju ir fitnesa centrs, turku pirts un āra baseins ar ūdensslīdkalniņu. Atsevišķiem viesnīcas numuriem ir arī privāts balkons ar skatu uz āra baseinu un Vidusjūru. Restorānā tiek piedāvāta brīvizvēles ēdienkarte un bufetes tipa maltītes ar dažādiem gardiem ēdieniem. Viesi var baudīt gan turku virtuves unikālās garšas, gan starptautiskās virtuves ēdienus. Teicama izvēle brīvdienām visu kategoriju atpūtniekiem.

L`Oceanica Beach Resort Hotel ****

Šī kūrortviesnīca atrodas 5 km no Kemeras, Čamjuvas ciemā. Viesiem tiek piedāvāta privāta zona smilšu pludmalē, kas atrodas tikai 50 metru attālumā. Nelielajā viesnīcas teritorijā sagaida atsaucīgs personāls, daudzveidīga ēdināšana, kā arī āra baseins un spa centrs. Katra korpusa viesi var izmantot pakalpojumus tikai sava korpusa teritorijā. Savukārt viesi, kas apmetušies villās, izmanto galvenajā ēkā pieejamos pakalpojumus. Tāpat, viesi var atpūsties turku pirtī vai saunā, kā arī izmantot fitnesa centru. Pludmalē ir pieejams arī pludmales volejbols, ūdens motocikli un paraseilings. Jumta restorānā Altitude, no kura paveras skats uz Vidusjūru un Tahtali kalnu, tiek piedāvāti turku virtuves ēdieni. Viesiem ir pieejams arī liels bufetes restorāns un uzkodu bārs pie baseina. Vakaros viesi var baudīt mūziku dzīvajā izpildījumā bārā La Tulipe. Laba izvēle atpūtai ģimenēm un jauniešiem.

Simena Holiday Village HV1 ****

Šis atpūtas ciemats atrodas tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no privātās pludmales un 10 km no Kemeras kūrorta, Čamjuvas ciemā. Zaļojošā teritorijā ir āra baseins ar ūdens slīdkalniņu, un no numuriņiem paveras skats uz dārzu vai kalniem. Restorānā var baudīt diētiskos ēdienus un 3 à la carte restorānos - turku, itāļu un zivju ēdienus. Uzkodu bārā dienas laikā tiek piedāvāti atspirdzinoši dzērieni un vieglas uzkodas. Tāpat, šeit ir turku pirts, sauna, trenažieru zāle un dažādi sporta laukumi. Naktmītnes foajē katru dienu spēlē dzīvo mūziku. Pludmalē var burāt ar vējdēli, apgūt zemūdens peldēšanu un nodarboties ar citiem ūdenssporta veidiem. Piemērota vieta mierīgai atpūtai visu gadagājumu cilvēkiem, kā arī ģimenēm ar bērniem.

Club Phaselis Holiday Village ****

Šis pirmklasīgais atpūtas komplekss atrodas tieši starp Vidusjūru un Tauru kalnu grēdām, jūras krastā, 5 km no Kemeras, Goiņukas ciemā. 3 minūšu pastaigas attālumā atrodas privātā smilšu pludmale, kurā ir platforma un muliņš. Viesnīcas restorānā pasniedz diētiskos ēdienus, kamēr 4 a la carte restorānos - zivju, internacionālos, Āzijas tautu un turku ēdienus. Slāpes var remdēt 11 bāros un veldzēties atklātajā baseinā ar 3 ūdensslīdkalniņiem. Seit ir ari spa centrs un kinozāle, kā arī viss nepieciešamais mazo viesu izklaidēšanai. Šeit atradīsies daudz dažādu izklaides iespēju jebkurai gaumei. Laba izvēle atpūtai ģimenēm, arī kopā ar bērniem.

Majesty Club La Mer Art ****

Viesnīca atrodas 6 km no Kemeras, Goiņukas ciemā, 100 m no privātās smilšu-oļu pludmales. Plašo teritoriju ar dārziem no vienas puses ieskauj tirkīza jūra, no otras - Tauru kalnu pusaplis. Viesnīcas galvenā ēka atrodas blakus priežu audzei, kamēr elegantie bungalo – starp apelsīnu kokiem. Šī viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, jo tās teritorijā ir mini-zoodārzs, strautiņš ar bruņurupučiem, kā arī daudz kā cita, kas neatstās vienaldzīgu ikvienu bērnu.

Club Boran Mare Beach ****

Šī viesnīca atrodas 7 km no Kemeras pilsētas, 500 m no Goiņukas ciema, 3 minūšu pastaigas attālumā no privātās smilšu-oļu pludmales, kurā ir platforma. Ļoti skaista, priežu mežiem ieskauta teritorija. Vienkārši iekārtotajos numuros ir privāts balkons un bezmaksas Wi-Fi. Viesnīcā ir āra baseins ar ūdens slīdkalniņiem un sauna. Restorānā pie baseina tiek rīkotas tematiskās vakariņas. Viesnīcā ir dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas, piemēram, spēļu telpa, tenisa laukums un dažādi ar sportu saistīti klubi. Viesi var atpūsties, izmantojot turku pirti un tvaika pirti. Kafejnīcā Mare tiek piedāvāti silti dzērieni un saldas uzkodas neformālā gaisotnē. Viesi var baudīt dažādus alkoholiskos dzērienus un kokteiļus bārā Mango. Iesakām ģimenes atpūtai kopā ar bērniem.

SENTIDO Sultan Beldibi ****

Šī naktsmītne atrodas 18 km attālumā no Kemeras, Beldibi ciemā, nieka 2 minūšu pastaigas attālumā no privātās oļu pludmales ar platformu. Košajos un mājīgi iekārtotajos numuros ir privāts balkons un balta gultas veļa. Brīvā laika pavadīšanas iespēju klāstā ietilpst tādi sporta veidi kā volejbols, teniss, kā arī spa centrs ar saunu. Gados jaunākie viesi var baudīt ūdens slīdkalniņus baseinu zonā, rotaļlaukumu un miniklubu. Visā bagātīgi apzaļumotajā teritorijā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Uzkodas tiek pasniegtas viesnīcas turku kafejnīcā, un bufetes stila restorāns ir atvērts visu dienu. Restorāns Aegean piedāvā a la carte zivju ēdienus, un uz vietas ir arī a la carte bārbekjū restorāns. Antālijas pilsētas centrs ar daudzajiem apskates un izklaides objektiem ir 27 km attālumā no naktsmītnes. Laba izvēle visu kategoriju atpūtniekiem, tai skaitā ģimenēm ar bērniem.

Selcukhan Hotel ****

Viesnīca atrodas 15 km attālumā no Kemeras, Beldibi ciemā un 3 minūšu pastaigas attālumā no privātās pludmales. Viesnīcas teritorija burtiski slīkst apelsīnu koku audzēs. Viesi var atpūsties viesnīcas burbuļvannā vai baudīt turku pirti, un tiem ir pieejams liels peldbaseins un bērnu baseins ar ūdens slīdkalniņiem. Viesi var spēlēt mini golfu vai galda tenisu, kā arī izmantot fitnesa centru un datorus ar interneta pieslēgumu. Viesnīcas plašajos iekštelpu un brīvdabas restorānos tiek pasniegti starptautiskās virtuves ēdieni. Viesi var malkot dažādus dzērienus baseina bārā. Laba izvēle mierīgai atpūtai visa vecuma atpūtniekiem.

Larissa Garden Hotel ****

Viesnīca atrodas 15 km attālumā no Kemeras pilsētas, Beldibi ciematā. Personīgā smilšu-oļu pludmale atrodas 4 minūšu pastaigas attālumā. Starp viesnīcu un pludmales iet ceļš bez intensīvas satiksmes. Viesnīcai ir divi āra baseini, trīs ūdens slīdkalniņi, turku pirts un sauna, un šeit var uzspēlēt galda tenisu un pamētāt šautriņas. Viesnīcas Larissa plašie numuri ir iekārtoti siltos krāsu toņos, katrā no tiem ir balkons. Viesiem tiek piedāvāts pilns pakalpojumu serviss, kas ietver brokastis, pusdienas un vakariņas, kā arī vietējo dzērienu izlasi. Restorāns gatavo Eiropas un turku virtuves ēdienus, kas tiek pasniegti iekštelpās, kā arī uz āra terasēm. Piemērota naktsmītne jauniešiem un ģimenes atpūtai.