VIESNĪCAS
Belekas viesnīcas
Show belek

Tiem, kurus patīkami satrauc seno kultūru vēstures liecības un/vai satraucošas dabas ainavas, kurās dominē kalni, Beleka ir īstā vieta, uz kuru doties Turcijas brīvdienās. Tā atrodas valsts Vidusjūras dienvidu krastā un apmierina ikvienu atpūtnieka tipu. Turklāt, uz šejieni jo īpaši pievelkas izsmalcinātas atpūtas un izklaides cienītāji; un ne velti - šeit atrodas virkne termālo minerālūdens spa, lieliskas kvalitātes golfa laukumu un pirmklasīgo naktsmītņu. Šos un bezgalīgi daudz citu dzīves jaukumu šeit pienes gandrīz uz paplātes ar Zilo karogu atzīmētās pludmalēs.

Lai gan Beleka ir bijusi dažādu kultūru apdzīvota jau vairāk kā 6000 gadu, par tūrisma meku tā kļuva tikai pirms apmēram 30 gadiem. Ar Turcijas Tūrisma ministrijas gādību, dažu dekāžu laikā Beleka ir pārvērtusies par augstas raudzes kūrortu reģionu, slavenību “karsto punktu” un, daudzuprāt, paradīzi zemes virsū. Ar tādiem apskates objektiem kā Pamukāles ezers, Kapadokijas pazemes pilsēta, Manavgatas ūdenskritums, Aspendosas amfiteātris un Apollo templis, šī vieta sasildīs vienlīdz vēstures, dabas skaistuma, kā arī kultūras cienītājus. Pēc tik piesātināti pavadītām dienām ir nepieciešama bezrūpīgāka atpūta kādā no lieliskajām Belekas viesnīcām, izcilākās no kurām apskatīsim turpmāk.

Crystal Paraiso Verde Resort & Spa *****

Viesnīca atrodas 6 minūšu pastaigas attālumā no pludmales (jāapiet neliels ezeriņš), uz kuru ved arī bezmaksas transports. Kūrortviesnīcas kompleksā ietilpst astoņas ēkas, kas ir izvietotas 42000 kvadrātmetru plašā teritorijā gar Belekas-Bogazkentas piekrasti. Labiekārtotu dārzu vidū viesiem tiek piedāvāta 500 metrus gara privātā pludmale un plašs ūdens atrakciju parks. Restorānā pasniedz diētiskos un veģetāros ēdienus, savukārt 4 à la carte restorānos pasniedz turku, itāļu, meksikāņu un zivju ēdienus. 8 bāros, no kuriem 1 strādā diennakti, pasniedz atspirdzinājumus. Pieejams arī kinoteātris un vairāki baseini ar slīdkalniņiem. Šeit ir lieliska animācija bērniem un rotaļlaukums, kas stilizēts kā kuģis. Bērnu baseins mini klubā ir ar nojumi aizsardzībai no saules. Piemērota naktsmītne mierīgai ģimenes atpūtai.

Lykia World & Links Golf Antalya *****

Viesnīca ar izdevīgu lokāciju – vienā pusē slejas krāšņās Tauru kalnu grēdas, kurus rotā smaragdzaļi priežu meži, bet otrā – apburošā Vidusjūra. Tas viss lieliskajā Manavgatas ciematiņā. Viesiem pieejams restorāns ar diētiskajiem un veģetārajiem ēdieniem, 4 à la carte restorāni ar turku, itāļu, Tālo Austrumu tautu un zivju ēdieniem, 5 bāri, no kuriem 1 - diennakts. Daudzie baseini, 5 ūdensslīdkalniņi, spa centrs ar īstu hamamu iepriecinās visa vecuma atpūtniekus. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai kopā ar bērniem, kuriem noteikti patiks bērnu kompleksa Children’s Paradise Island daudzie ūdensslīdkalniņi, atklātie bērnu baseini un rotaļlaukumi.

Papillon Zeugma Relaxury *****

Greznā viesnīca atrodas 4 km no Belekas pilsētas un 6 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Pie viesnīcas atrodas plaša parka terirtorija. Numuri iekārtoti mierīgos toņos, un svītām, bez panorāmiskiem skatiem, ir arī sava burbuļvanna un/vai terase ar izeju uz baseinu. Viesnīcai ir 2 āra baseini un 1 iekštelpu baseins pieaugušajiem un bērniem. Viesi var baudīt bufetes tipa brokastis un pēc tam atpūsties sauļošanās krēslos pie baseina. Viesnīcas brīvizvēles restorānos tiek pasniegti ķīniešu, turku un Vidusjūras reģiona virtuves ēdieni. Galvenajā restorānā tiek piedāvātas arī uzkodas un saldējums. Viesnīca piedāvā arī 2 tenisa laukumus, 6 futbola laukumus, biljardu un galda tenisu. Spa un labsajūtas centrs nodrošina skaistumkopšanas procedūras un masāžas. Viesu rīcībā ir arī turku pirts, sauna un fitnesa centrs, kā arī naktsklubs ar DJ uzstāšanos. Viesnīca specializējas jauniešu, pāru ar bērniem uzņemšanā, kā arī konferenču organizēšanā.

Limak Arcadia Golf Resort *****

Šī naktsmītne atrodas 700 m no Belekas ciema un 4 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcas nosaukuma mitoloģiskā nozīmē ir "miera ieleja", kas šeit apstiprinās pilnībā. Viesnīcu ieskauj palmu koki un viesiem tiek piedāvāta privāta pludmale, 4 tenisa laukumi un 5 peldbaseini, no kuriem viens ir iekārtots Pamukales šūnakmeņu stilā, un citos ir slīdkalniņi. Mājīgie numuri ir iekārtoti siltās krāsās. Restorānā Pinea tiek piedāvāti Vidusjūras reģiona ēdieni apvienojumā ar turku virtuves ēdieniem. Viesnīcā ir arī 4 brīvizvēles restorāni, kuros tiek pasniegti dažādu pasaules virtuvju ēdieni. Bārā Odeon tiek piedāvāti dzērieni un mūzika dzīvajā izpildījumā. Viesi var baudīt dzērienus arī piejūras pludmales atpūtas telpā. Viesnīcas spa ir pieejama turku pirts un sauna. Sportiski noskaņotie viesi var izmantot futbola laukumu un fitnesa centru. Starp citu, viesiem ir pieejami arī gludināšanas pakalpojumi: 2 apģērba vienības 1 cilvēkam dienā – bez maksas. Viesnīcas personāla mērķis ir rūpēties, lai atpūtnieku brīvdienas būtu bezrūpīgas un laimpilnas, piesātinātas ar neaizmirstamiem mirkļiem.

Adam & Eve Hotel *****

Šī, tikai pieaugušajiem paredzētā naktsmītne atrodas Belekas pilsētā, priežu meža ieskautā Vidusjūras krastā, 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcā dominē gaišs, futūristiska stila interjers. Stilīgā apdere un izkārtojums spēj pilnībā mainīt priekšstatu par to, kas ir luksusa klases viesnīca. Šeit ir panākts īpašs viegluma, tīrības un elegances efekts, absolūta baltās krāsas dominance, un izmantots daudz stikla un spoguļu. Katrā no numuriņiem ir vannas istaba ar burbuļvannu. Viesnīcas 9 dažādos restorānos viesiem ir iespēja baudīt daudzveidīgu ēdināšanu, tostarp japāņu un tradicionālos turku virtuves ēdienus. Viesnīcā pat ir "aklais" restorāns, kurā maltītes tiek ieturētas pilnīgā tumsā. Spa Eden ir pieejams masāžas salons, tradicionālā turku pirts un solārijs. Viesi var nodarboties ar sportu labi aprīkotajā trenažieru zālē vai arī baudīt citas aktivitātes, piemēram, tenisu, niršanu un vindsērfingu. Naktsmītne ir īpaši piemērota pāriem bez bērniem, laiskām un romantiskām brīvdienām.

Vera Verde Resort *****

Kūrortviesnīca atrodas pašā Vidusjūras krastā, 900 m no privātās pludmales. Viesiem tiek piedāvāts plašs spektrs spa procedūru, tenisa korti, fitnesa centrs, bezmaksas WiFi, kā arī āra un iekštelpu baseini ar ūdensslīdkalniņiem. Viesnīca piedāvā plašus numurus gaišos toņos ar mēbelētiem balkoniem, paklāja apdari, kondicionieri un kabeļtelevīziju. Ēdienu numuriņos var pasūtīt visu diennakti. Spa salonā Turquaise var apmeklēt turku pirti un saunu, kā arī nobaudīt specializētu masāžu un ķermeņa kopšanas procedūras. Jautri laiku var pavadīt arī spēļu istabā vai spēlējot boulingu. Vera Verde teritorijā viesi var apmeklēt vienu no četriem restorāniem, kuros pasniedz Vidusjūras un internacionālās virtuves ēdienus. Bārā Garnet ir iespēja baudīt kokteiļus un dažāda veida izklaides pasākumus.

IC Hotel Santai Family Resort *****

Šī IC Hotels tīklam piederošā All-Inclusive kūrortviesnīca atrodas tūristu rajonā Beleka, 6 km no Kadrijas ciema un 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Šeit ir plaša teritorija ar palmu ielejām, kā arī daudzveidīgi Vidusjūras reģiona augi harmoniskā saskaņā ar arhitektūras elementiem. Daudzie restorāni pasniedz itāļu, meksikāņu, Tālo Austrumu, turku un zivju ēdienus, kamēr 6 bāri rūpējas par viesu dzērieniem. Šī ir īstena ģimenes atpūtai paredzēta viesnīca, jo šeit īpaši padomāts par mazākajiem atpūtniekiem, kuriem šeit ir gan 2 baseini, neskaitāmas ūdens atrakciju iespējas un pat speciāla bufete.

Hotel Kaya Palazzo *****

Šī viesnīca atrodas Belekas piekrastē, 2 km no Kadrijas ciema, jūras krastā, un to apjož milzīgs dārzs. Viesnīcas teritorijā atrodas divi lieli baseini, bērniem - ūdensparks ar slidkalniņiem, kā arī spēļu laukums ar dažādām aktivitātēm vasarā. Viesnīca piedāvā pilnu spa pakalpojumu spektru, talasoterapijas baseinu ar turku pirti, VIP zonu un skaistumkopšanas salonu ar dažādām procedūrām un masāžām, saunu, tvaika vannu, ledus strūklaku un sporta zāli. Viesnīcas restorānā pasniedz autentiskus turku ēdienus, savukārt The Palazzo varat nogaršot ēdienus no visas pasaules. Slāpes remdēt var kādā no daudzajiem bāriem ar skatu uz jūru. Viesnīcā plašā klāstā ir pieejamas arī sporta aktivitātes – no tenisa, šautriņām un petankas, līdz volejbolam, deju nodarbībām un ūdens sporta veidiem. Katru nakti viesnīcas naktsklubā var izbaudīt šovus un dzīvo mūziku, kā arī ļauties dejām līdz pat rīta gaismai. Viesnīca sniedz visas ērtības un piedāvā dažādus pakalpojumus gan pāriem romantiskai divvientulībai, gan ģimenei ar bērniem, kā arī jautrībai draugu lokā.

Titanic Deluxe *****

Šī luksusa klases viesnīca atrodas upes krastā, 3 km attālumā no Kadrijas ciema, gleznainajā Belekas rajonā, un to ieskauj eikalipta koku un priežu meži, golfa laukums un Vidusjūra. 1,2 km netālās izolētās smilšu pludmales garums ir 1000 m, teritorija ir vienmēr sakopta, un šeit ir attīstīta infrastruktūra, bezmaksas bārs, kā arī lielākais Vidusjūras reģionā Wellness & Spa centrs (12000 m2). Plašajam spa centram ir iekštelpu un āra zonas. Viesiem tiek piedāvāti 9 āra baseini, 2 iekštelpu baseini, ūdens atrakciju parks ar ūdensslīdkalniņiem, kā arī fitnesa centrs. Kūrortviesnīcai ir bufetes restorāns ar bērnu bufeti, kā arī 4 brīvizvēles restorāni, kuros tiek pasniegti dažādi turku, itāļu virtuves un jūras velšu ēdieni. Uz vietas ir arī vairāki bāri. Viesi var atpūsties turku pirtī vai baudīt privātu laivu braucienu pa upi. Viesnīca piedāvā arī privātu sporta laukumu ar 8 tenisa kortiem un 3 futbola laukumiem ar profesionālu segumu. Šeit pieejamas arī villas lielu ģimeņu vai kompāniju komfortablai izmitināšanai. Viesnīca lieliski piemērota visu kategoriju tūristiem.

Kaya Belek *****

Viesnīca atrodas 2 km no Kadrijes ciema, jūras krastā. Viesnīca ietver sevī liela izmēra kompleksu, kurš apmeklētājiem paver plašas atpūtas, sporta un izklaides iespējas. Viesiem tiek piedāvāta 300 metru gara privātā pludmale. Viesnīcai ir 2 āra baseini, apsildāms iekštelpu baseins, bērnu baseins un 5 ūdensslīdkalniņi. Viesiem ir pieejams arī spa centrs ar saunu un turku pirti. Šeit ir arī restorāns ar diētiskajiem ēdieniem, kā arī 3 à la carte restorāni, kuros pasniedz itāļu, Āzijas tautu un grilētus ēdienus. Tāpat šeit ir vairāki bāri, spa centrs un pat tirdzniecības galerija, 3 konferenču zāles un 3 dažāda izmēra futbola laukumi. Bērniem, bez baseina ar 3 ūdensslīdkalniņiem un rotaļlaukuma, ir arī miniklubs (4-12 g.v.) un, no jūnija līdz augustam, speciāls tīņu klubs (13-16 g.v.). Šeit var sagaidīt visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni, tāpēc Riu Kaya Belek ir viena no visiecienītākajām viesnīcām ģimenēm ar bērniem šajā reģionā.