VIESNĪCAS
SUNRISE SELECT GARDEN BEACH - Hurgada
Show sunriseselectgrden

Ierodoties šai viesnīcā, jūs nejutīsieties neveikli, jo sākumā viss ir jauns un nezināms, tāpēc, ka Sunrise Select Garden Beach uzreiz apburs jūs ar nepiespiesto gaisotni un atslābinātību, kāda šeit valda.

Šo atmosfēru rada gan personāla gaišie smaidi un apziņa, ka atpūtnieku vēlmes ir vienīgā prioritāte, gan tas, kā viesnīca ir iekārtota - ir padomāts par mazāko sīkumu,lai klienti varētu relaksēties un baudīt dzīvi.

Viesnīca Sunrise Select Garden Beach Resort & SPA atrodas labiekārtotā zaļā teritorijā.

Dzīvojamo korpusu arhitektūrā ir izmantoti tradicionālā arābu stila elementi, bet numuriņi ir iekārtoti neitrālos gaišajos toņos, papildināti ar košiem akcentiem.

Viss šai viesnīcā nodrošina bezrūpīgu atpūtu.

Viesi var sauļoties uz terasēm vai pie baseiniem, vai viesnīcas smilšu-koraļļu pludmalē.

Pasaules līmeņa niršanas centrs aicina izmēģināt zemūdens peldēšanu, bet SPA salons ielūdz izbaudīt veselību uzlabojošas procedūras.

Restorāna pavāri pārsteigs ar izciliem austrumu, itāļu un starptautiskās virtuves ēdieniem.

Viesnīca var noteikti lepoties ar savu izklaidētāju komandu, jo tik daudz smieklu un pozitīvu sajūtu nevarētu sagādāt neviena cita izklaide.

Izklaidētāji parūpēsies par to, lai jūsu prāts un ķermenis būtu nodarbināts no rīta līdz vakaram, jo piedāvāto izklaižu klāsts un iespējas būs tik plašas, ka jūs pat aizmirsīsiet par to, ko nozīmē garlaikoties vai domāt par rītdienas plāniem.

Tik daudz interesantu vakara šovu, izrāžu un iestudējumu,kurus var noslēgt ar enerģiskām dejām diskotēkā, jūs sen nebūsiet pieredzējuši.

Birkas