VIESNĪCAS
Sicīlijas viesnīcas
Show 5797

Ar ko Jums asociējas Sicīlija? Visdrīzāk, kā jau vairumam cilvēku - ar senām kalnu ielejām un nerimstošām mafijas biedru attiecību kārtošanām. Paldies, rakstniekiem un kinorežisoriem! Tomēr, patiesībā, šajā salā, kur gandrīz visu gadu spīd saule, cilvēki ir draudzīgi un smaidīgi, un ir nopērkami Itālijā gardākie vīni un saldējums, domāt par mafiju itin nemaz vairs negribās. Bīstamāks var šķist nerimstoši aktīvais Etnas vulkāns, kura augstākā virsotne sniedzas 3380 m augstumā. Lai gan savulaik sagādājis vietējiem iedzīvotājiem zināmas raizes, tas vienlaicīgi padara šo zemi īpaši auglīgu, un, galu galā - ir arī šīs iedvesmojošās salas radītājs. Sicīlija apbur ar savu mistiku un dabas varenību, un tai varam pateikties par tādiem dižgariem kā Arhimēds, Vinzenco Belini un Domeniko Dolče no Dolce & Gabbana.

Sicīlija ir tā jocīgās formas bumba, kuru it kā sper slavenais Itālijas “zābaka” purngals. Lai gan lielākā Vidusjūrā, tā ir diezgan maza sala, kuru var apbraukāt dienas laikā. Bez Vidusjūras, salu ielenc vēl divas jūras: Tirēnu un Jonijas, kas nozīmē neaptverami plašu brīvdienu pludmaļu sortimentu. Atrašanās uz salas gan, šķietami, neietekmē salas klimatu, kas šeit ir sauss, ar ārkārtīgi retām lietus gāzēm. Saprotams, ka maigo un komfortablo piekrastes temperatūru kalnos nomaina skarbi vēji un aukstums. Visas Sicīlijā esošas piekrastes viesnīcas ir komfortablas un aprīkotas ar visu atpūtai nepieciešamo, taču ar arī augstāku cenu līmeni, nekā dziļāk salas iekšienē esošajām. Turpmāk piedāvājam aplūkot, mūsuprāt, cenas un kvalitātes ziņā atbilstošākās no tām visām.

Grand Hotel Mazzaro Sea Palace *****

Šī greznā naktsmītne ar smalkiem interjeriem, kā arī lielisku Deluxe klases servisu atrodas 3 km no Taormīnas pilsētas un tikai 1 minūtes pastaigas attālumā no privātās smilšu pludmales, Lido di Spisone pludmales 1. līnijā. Pludmalē saulessargi, atpūtas krēsli un dvieļi ir bez maksas. Viesnīcu ieskauj tropu parks, kas plešas kalnu masīva nogāzē. Gandrīz visos elegantajos un plašajos numuros ir balkoni, no kuriem paveras jauks skats uz pludmali vai tuvējo apkārtni. Ir pieejama 24 stundu apkalpošana numurā. Bezmaksas WiFi un platjoslas interneta pakalpojums ir pieejams visā īpašumā. Viesnīcas restorāna šefpavārs izmanto gan tradicionālās sicīliešu virtuves receptes, gan savas oriģinālās. Par dzērieniem vakariņās jāmaksā papildus. Spa un labsajūtas centrs, kas atrodas sadarbības viesnīcā Atlantis Bay, piedāvā dažādas masāžas, ūdens procedūras un turku pirtis. Taorminas centru var sasniegt izmantojot kabeļu auto, kuri atrodas tikai 50 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīcā tiek rīkoti dzīvās mūzikas vakari, tematiskās izrādes un uguns šovi. Pieejams viss nepieciešamais, lai baudītu mierīgu atpūtu pie jūras. Piemērota ļoti prasīgiem, kā arī aktīviem tūristiem, kuri ieplānojuši piesātinātu ekskursiju programmu.

Grand Hotel Atlantis Bay *****

Greznā nakstmītne atrodas Sirens Bay centrā, 3 km no Taormīnas pilsētas, 1. līnijā no privātās pludmales ar dēļu platformu. Saulessargi, atpūtas krēsli un dvieļi pludmalē un pie baseina ir bez maksas. Atklātais baseins atrodas terasē pie jūras, un turpat ir iespējams arī ieturēt maltītes. Viesnīcas stāvi uzbūvēti terasveidīgi un ir dažāda garuma, tāpēc no jūras puses viesnīca izskatās kā tipiski stilizēts zvejnieku ciems. Visos numuros ir panorāmas terase ar elpu aizraujošu ainavu. Viesnīca Atlantis Bay pievērš īpašu uzmanību ēdienam. Internacionālās un vietējās virtuves ēdieni tiek piedāvāti jaunā, “atvieglotā” interpretācijā – ar mazāku kaloriju daudzumu, taču saglabājot tradicionālās garšas īpatnības. Turklāt, viesnīcas restorāns atzīts par Grand Gourmet līmeņa restorānu. Par dzērieniem vakariņās jāmaksā papildus. Viesnīcā ir arī moderns Wellness centrs ar plašu pakalpojumu klāstu. Viesnīca atrodas 150 m no trošu ceļa, kas piekrasti savieno ar Taormīnas kūrorta vēsturisko centru. Viesnīcas viesi bez maksas var izmantot blakus viesnīcas Mazzaro Sea Palace smilšu pludmales pakalpojumus. Viena no skaistākajām viesnīcām Sicīlijā ar augstu servisa līmeni. Iesakām ļoti prasīgiem tūristiem.

Hotel Bay Palace ****

Šī naktsmītne atrodas 2,5 km no attālumā no Taormīnas pilsētas centra, tās kūrortzonā, un 5 minūšu pastaigas attālumā no publiskās smilšu pludmales, brīnišķīgajā Mazzarò piekrastē. Viesnīca uzcelta klusā pakalnā, no kura paveras panorāmas skats uz jūru. Ceļš uz pludmali iet lejup. Viesi var atpūsties viesnīcas koplietošanas zonā, malkojot kokteiļus gaumīgajā bārā, vērot burvīgo panorāmas skatu, kas paveras no terases, vai arī vienkārši lasīt grāmatu mājīgajā lasītavas zonā. Panorāmas restorānā tiek piedāvāti tradicionālās virtuves un starptautiskās virtuves ēdieni, nodrošinot pirmklasīgu individuālo apkalpošanu. Katru rītu var baudīt gardas brokastis, kurās ietilpst svaigi augļi, augļu sulas, svaigi cepta maize un brokastu maizītes, jogurts, brokastu pārslas, kruasāni un tradicionāli produkti. Blakus viesnīcai atrodas itin noslogota iela ar daudziem bāriem, restorāniem, veikaliem. Autobusu pietura – 150 m attālumā no naktsmītnes. Viesnīca atrodas arī tuvu brīnišķīgajām Spisones un Bellas salas pludmalēm, kā arī netālu no gaisa vagoniņu stacijas, no kuras var nokļūt Taorminas vēsturiskajā centrā. Nakstmītne lieliski piemērota mierīgai romantiskai atpūtai.

Hotel Antares ****

Viesnīca Antares atrodas lieliskā vietā Letodžanni kūrortā - tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales, kurā var nokļūt, braucot ar stiklotiem panorāmas liftiem. No viesnīcas paveras ainavisks skats, un tās teritoriju ieskauj zaļumi un ziedi. Kompleksā ir pieejami bāri, restorāni, labsajūtas centrs, trenažieru zāle, kā arī iekštelpu un āra peldbaseini. Viesnīca ietilpst 2 citu sadarbības viesnīcu kompleksā, kas atrodas kalna nogāzē. Blakus viesnīcai ir vagoniņš un lifts, ar kuru var nokļūt līdz Letodžanni centram. Viesnīcā visu dienu darbojas animācijas programmas pieaugušajiem un bērniem. Viesnīca ir lieliski piemērota gan Sicīlijas iepazīšanai, gan arī vienkārši atpūtas baudīšanai.

Hotel Nettuno ****

Šī naktsmītne atrodas tikai 8,4 km attālumā no Katānijas lidostas, 4 km no vecpilsētas un 5 minūšu pastaigas attālumā no municipālās smilšu pludmales. Speciāli viesnīcas viesiem kursē maksas transports uz pludmali. Šī ir vienīgā viesnīca Katānijas kūrortzonā, kurai ir tieša pieeja jūrai – viesnīcai pieder pludmales klubs uz lavas klintīm. Viesnīcas teritorijā ir 2 restorāni, 2 bāri un bezmaksas Wi-Fi, kā arī atklātais baseins un 7 konferenču zales. Viesnīcā valda greznība apvienojumā ar augstas klases servisu. Dažiem numuriem ir balkons ar skatu uz Jonijas jūru vai Etnas vulkānu. Dienas laikā lounge bārā tiek piedāvātas uzkodas un kokteiļi. Naktī strādā foajē bārs, kurā spēlē tapieris. Dienas laikā viesi var baudīt uzkodas, kokteiļus un gardus dzērienus atpūtas bārā. Wellness centrs atrodas 350 m no viesnīcas. Vairāki veikali, restorāni, bāri un picērijas atrodas pilsētas centrā, 1 km attālumā. Autobusu pietura uz pilsētas centru (500 m) un vecpilsētu (3 km) atrodas tieši pie viesnīcas. Mājdzīvnieki ir atļauti pēc pieprasījuma, un par tiem nav jāmaksā. Lieliska izvēle mierīgai un romantiskai atpūtai.

Le Terrazze ****

Šī viesnīca, ar skaistu panorāmas skatu, atrodas Letodžanni kūrortzonā un 300 m attālumā no privātās smilšu-oļu pludmales, kurā saulessargi un zviļņi ir bez maksas. Modernā viesnīca ir daļa no trīs viesnīcu kompleksa (Antares / Le Terrazze / Olimpo), kas atrodas uz nogāžu terasēm, kas atrodas ar skatu uz krastmalu. Kompleksā dominē elegants un plašs plānojums, stilīgas mēbeles, plašas zāles un atpūtas telpas rotātas itāļu stilā. Visu viesnīcas teritoriju ieskauj zaļumi un ziedi. Viesnīcas numuros ir pieejama terase, kas tiek dalīta ar visu stāva terases telpu; zonas tiek atdalītas vizuāli. Viesnīca piedāvā 4 bārus, 4 restorānus, sporta zāli un iekštelpu, kā arī āra peldbaseinus. Viesi var atpūsties uz vietas spa un veselības centrā, kā arī baudīt dzīvās uzstāšanās viesnīcas koncertzālē. Blakus viesnīcai ir vagoniņš un lifts, ar kuru var nokļūt Letodžanni kūrortpilsētā. Mājdzīvnieki ir atļauti pēc pieprasījuma, un par tiem nav jāmaksā papildus. Lieliska izvēle visu kategoriju tūristiem, arī ģimenēm ar bērniem.

La Ferula Casa Vacanze

Šī savrupā brīvdienu māja atrodas Laterzā, Apūlijas reģionā, 17 km attālumā no Materas, Santalessio Sikulo tūrisma zonā, un tikai 50 m no municipālās pludmales. Lai gan šeit nav pludmales servisa, viesiem tiek piešķirtas atlaides saulessargiem un atpūtas krēsliem kaimiņos esošās viesnīcas maksas pludmalē. Apartamentu numuri ir jauni, plaši un aprīkoti ar visu nepieciešamo. Katrā no viesnīcas numuriem ir labiekārtota virtuve (plīts, cepeškrāsns, kafijas aparāts, el. tējkanna, ledusskapis), veļas mazgājamā mašīna un balkons, no kura paveras sānu skats uz jūru. Privātajā vannas istabā ir bezmaksas tualetes piederumi un fēns. Arī dvieļi un gultas veļa ir pieejami šajos pašapkalpošanās dzīvokļos. Viesi var izmantot grila iekārtu, un Wi-Fi šeit ir pieejams bez maksas. Apkārtnē ir vairāki mazi veikaliņi un restorāni, savukārt paliels supermārkets atrodas nieka 1 km attālumā. Viesiem tiek izsniegts t.s. Welcome Kit - komplekts brokastīm. Pavisam tuvu atrodas arī pilsētas sabiedriskā transporta un dzelzceļa pieturas. Lielisks variants, lai ceļojuma laikā sajustos “kā mājās”.