VIETAS
Rixy Club - jūsu bērna sapnis
Show rixy kids club 10

Viesnīcā Rixos Premium Tekirova Jūsu bērns nokļūs pasakā, apmeklējot Rixy festivālu! Tas ir neaizmirstams, krāšņs šovs, organizēts tā, lai ikkatrs gūtu neaprakstāmas un fantastiskas emocijas. Mazākie viesnīcas viesi var piedalīties parādē kopā ar dažādiem Disney varoņiem, klauniem, robotiem un citiem pasaku tēliem. Rixy festivālā notiek daudz dažādu sporta un izklaides pasākumu, kas neliks garlaikoties. Gan bērni, gan pieaugušie būs sajūsmā no šovu daudzveidības, kas norisinās festivāla laikā. Uz vairākām skatuvēm iespējams vērot suņu un kaķu priekšnesumus, burvju mākslinieku šovus, žonglieru meistarību u.c. Vakara noslēgumā jūs gaida neaizmirstams teatrāls uzvedums un uguņošana, kas ilgi paliks atmiņā. Esiet laipni gaidīti Rixy festivālā!

Rixy Club - tā ir maza pasaku valstība, kurā gūt neaizmirstamas emocijas un jaunus iespaidus! Tiek piedāvātas īpaši izstrādātas programmas dažāda vecuma bērniem:

no 3 līdz 5 gadu vecumam darbojas Rixi Mini klubs;

no 6 līdz 7 gadus vecus bērnus izklaidē Rixy Midi klubs;

8 līdz 12 - Rixi Maxi;

no 13 līdz 17 – Club R, kurā pusaudži var satikt jaunus draugus, spēlēt galda spēles, tenisu, biljardu un piedalīties daudzās citās aktivitātēs.

Vasaras periodā pieejami gan maksas gan bezmaksas pakalpojumi mazuļiem no 6 līdz 36 mēnešiem Baby Rixy klubā.

Katrs Rixy kluba dalībnieks saņem īstu Rixy pasi, kas ir derīga Rixos tīkla viesnīcās visā pasaulē.

Piezīme: līdz 1. maijam un pēc 1. oktobra Rixy Club, Izklaides Parks un Club R darba laiks atkarīgs no viesu vecuma un laika apstākļiem. Rixy Baby strādā no 1. jūnija līdz 15. septembrim.

Rixy kluba profesionālā animācijas komanda izklaidēs un izglītos mazos viesus visas dienas garumā. Katru vakaru Rixy amfiteātrī, papildus dienas programmai, tiek rīkoti ekskluzīvi šovi. Bērni kopā ar vecākiem tiek aicināti piedalīties grandiozā teatrālā uzvedumā.

Yummy restorānā, kas atrodas atsevišķi no galvenā restorāna, vienmēr atradīsiet veselīgu un gardu ēdienu. Bērnu restorānā noteikti būs pieejama ēdienkarte ikvienai gaumei visiem vecumiem.

Visiem vecuma viesiem pieejams liels rotaļu laikums un akvaparks.