VIESNĪCAS
Makadi Bei viesnīcas
Show titul

Šis, samērā jaunais kūrorts, ir ērti iekārtojies tuksneša kāpu pusaplī kristāldzidrās Sarkanās jūras krastā, starp Hurgadas un Safagas kūrortiem, 20 km uz dienvidiem no Hurgadas centra. Greznā piekraste ar senatnīgo zemūdens floru un faunu pievilina tos, kas vēlas vienkārši atslābināties, ļauties saules glāstiem, izbaudīt dzīves skaistumu un aizmirst ikdienas rutīnu un sarežģījumus.

Makadi pludmali rotā pasakaini skaisti koraļļu rifi un greznas viesnīcas, kas šo kūrortu ir padarījušas par vienu no prestižākajiem Ēģiptē. Galvenokārt arābu stilā celtās komfortablās viesnīcas, šķietami, slīkst zaļumos, kamēr visapkārt ir tikai tuksnesis un kalni, jo tuvējā apkārtnē nevienas citas apdzīvotas vietas nav. Atpūta notiek galvenokārt tikai viesnīcu teritorijās, kurās ir viss piirmklasīgai atpūtai. Turklāt, Makadi Bei ir arī lieliski piemērota vieta atvaļinājumam ar bērniem, kuri šeit atradīs ne mazums atraktīvu nodarbju. No lielā ģimenei piemēroto viesnīcu skaita Makadi Bei, mēs atlasījām tās, kuru cena vislabāk atbilst kvalitātei un izklaides iespējām.

Al Nabila Grand Makadi *****

Viesnīca atrodas Makadi Bay līcī, pašā jūras krastā, un tā ir veidota un iekārtota austrumu stilā. Visi viesnīcas logi paver skatu uz Sarkano jūru vai baseinu. Kūrortviesnīcā ir 3 restorāni, kas pasniedz gan ēģiptiešu, gan itāļu ēdienus, kurus iespējams nobaudīt arī uz plašās terases svaigā gaisā. Viesnīcas teritorijā ir iespēja izbaudīt tādu eksotisku izklaidi kā izjādi kamieļa mugurā, izmēģināt spēkus tenisa kortā, pludmales volejbolā, mini-golfā vai kriketā. Īpaši padomāts arī par mazajiem viesnīcas apmeklētājiem: bērnu rīcībā ir peldbaseins, ūdens slidkalniņi, rotaļu laukums, bērnu klubs un aukle, kura padrīs jau tā laisko vecāku atpūtu vēl bezrūpīgāku.

Sunrise Royal Makadi *****

Austrumu stilā iekārtotā kūrortviesnīca Sunrise Royal Makadi atrodas 4 km garā Makadi līča krastā. Tās unikālo arhitektūru un leknos dārzus papildina iespaidīgas baseinu zonas ar bezmaksas wi-fi. Daži no baseiniem ir apsildāmi arī ziemas sezonā, Visos numuros ir balkons vai terase, n okuriem daži sniedz skatu uz Sarkano jūru. Sunrise Royal Makadi ir 6 à-la-carte (brīvās izvēles) restorāni ar itāļu, meksikāņu, Vidusjūras reģiona, grieķu un Āzijas virtuves ēdieniem. 7 viesnīcas bāri iekārtoti katrs savā noskaņā. Spa centrā tiek piedāvats plašs klāsts masāžu un skaistuma procedūru. Viesnīca ir ideāla niršanas un snorkelēšanas entuziastiem, un pats galvenais – visiem, kuri mīl izsmalcinātu un komfortablu atpūtu par adekvātu cenu.

Serenity Makadi Heights *****

Šis, marokāņu stilā iekartotais kūrorts atrodas privātajā pludmalē. Viesiem tiek piedāvātas pieczvaigžņu naktsmītnes ar skatu uz Sarkano jūru, 5 peldbaseini un 7 restorāni. Turpat atrodas partnerviesnīca Serenity Fun City ar ūdens atrakciju parku. Viesi var baudīt relaksējošas masāžas un spēlēt tenisu apgaismotā laukumā. Viesiem ir pieejama niršanas skola. Kūrorts atrodas 500 metru attālumā no golfa laukuma Madinat-Makadi.

Tia Heights Makadi *****

Šī pieczvaigžņu viesnīca, ar 560 metrus garo privāto pludmali, atrodas lieliskā vietā pie Makadi līča. Caur milzīgajiem viesnīcas logiem paveras skats uz Sarkanās jūras kalniem. Viesiem ir pieejams lagūnas tipa baseins, spa un niršanas centrs, tie var peldēties iekštelpu baseinā, sportot trenažieru zālē un apmeklēt kādu no četriem viesnīcas tenisa laukumiem. Kūrortviesnīcā Tia Heights Makadi Bay varēsiet izvēlēties starp 14 ēdināšanas vietām, kurās nobaudīt austrumu vai Itāļu virtuves ēdienus, kā arī jūras veltes. Dzērienus var nobaudīt kādā no bāriem vai viesnīcas naktsklubā.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi *****

Kūrortviesnīca atrodas Sarkanās jūras Makadi līča rajonā un piedāvā plašu baseinu kompleksu. Viesiem ir pieejama smilšu pludmale un iekštelpu rifs, kur nodarboties ar snorklēšanu. Viesnīcai ir pašai savs 380 metrus garš privātais mols un spa ar vissezonu baseinu. Viesnīcas apmeklētāji var trenēties kūrortviesnīcas trenažieru zālē, spēlēt tenisu vai vienkārši atpūsties saunā, kamēr ar bērniem radoši un aktīvi nodarbosies profesionālas aukles speciālajā bērnu centrā.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay *****

Šī kūrortviesnīca atrodas Sarkanās jūras krastā, netālu no Hurgadas pilsētas un blakus privātajai pludmalei. Viesiem tiek piedāvāti 8 āra baseini, uz vietas esošs niršanas centrs, veikali, lielveikals un austrumu tirgus. Viesiem ir pieejami daudz dažādi pakalpojumi un iespējas, tostarp mūsdienīgs spa. Viesnīcas daudzajos bāros, atpūtas telpās un 2 restorānos viesi var izbaudīt izsmalcinātus starptautiskās virtuves ēdienus un sirsnīgu viesmīlību. Katru vakaru tiek piedāvātas izklaides gan jauniešiem, gan vecāka gadagājuma cilvēkiem, kā arī ir pieejami dažādi speciāli ģimenēm paredzēti numuri. Tiek piedāvāts bezmaksas transports līdz pilsētas centram.

Jaz Aquaviva *****

Šī kūrortviesnīca atrodas Madinat Makadi centrā, 4 km attālumā no pludmales. Viesiem ir pieejams ūdens atrakciju parks Makadi Water World ar 50 adrenalīnu veicinošiem ūdens slidkalniņiem, kā arī 18 bedrīšu čempionāta golfa laukums. Jaz Aquaviva viesi var nodarboties ar niršanu un iepazīt Sarkanās jūras krāšņos koraļļu rifus, vai arī vienkārši zvilnēt un baudīt kokteiļus uz jumta ierīkotajā baseinā Viesu rīcībā ir arī mūsdienīga trenažieru zāle un Mividaspa centrs, kura izbaudīt ūdens masāžas, atjaunojošas kūres un relaksācikas programmas. Bērni tiek pieskatīti speciālajā bērnu klubā, kurā ir rotaļu laukums, lai gados jaunākiem viesiem būtu pieejamas izklaides visas dienas garumā.

Jaz Makadi Saraya Resort *****

Šī kūrortviesnīca atrodas tikai 400 metru attālumā no pludmales. Viesi var peldēties apsildāmajā āra baseinā, sportot trenažieru zālē, kā arī izbaudīt spa procedūras, masāžu vai saunu. Viesnīcas apkaimē atrodas iepirkšanās centrs Souk Makadi ar vairākiem veikaliem, restorāniem un bāriem. Pludmalē ir iespēja nodarboties ar dažādiem ūdens sporta veidiem. 3 km attālumā no Jaz Makadi Saraya ir izvietots ūdens atrakciju parks "Makadi Water World Aqua Park" ar 50 dažādiem ūdens slidkalniņiem pieaugušajiem un bērniem. Kamēr arī pašā viesnīcā ir iekārtots mini klubs pašiem mazākajiem. Viesnīcas bufetes un à-la-carte restorāni piedāvā ēģiptiešu un starptautiskās virtuves ēdienus.