VIETAS
Ik vienam patiks atpūta Larā
Show dreamstime xl 37680044

Lara ir viens no populārākajiem un prestižākajiem Turcijas kūrortiem. Tas atrodas netālu no Antālijas un ir izdaudzināts ar savām lieliskajām pludmalēm, kas stiepjas līdz pašai Belekai. Kūrorta austrumu pusē jūrā ietek Ludenas upe, kas šai vietā veido ārkārtīgi skaistu ūdenskritumu, kamēr apvidus ainavu veido apbrīnojami kalnu masīvi.

Ierodoties Larā, jūs noteikti novērtēsiet tās skaisto dabu un šīs puses pateicīgo klimatu, kā arī pirmklasīgo viesnīcu un daudzo, dažādiem maciņiem un gaumēm atbilstošo izklaides vietu lielisko servisu. Vienalga, vai jums tīk izsmalcināta greznība, vai pārbaudīta vienkāršība, gardie ēdieni un neuzbāzīgā, bet uzmanīgā, apkalpošana jūs noskaņos pilnvērtīgai atpūtai.

Atbraucot uz Laru, jūs izbaudīsiet ne tikai lielisku atpūtu pludmalē, bet varēsiet arī apmeklēt daudz interesantu vietu un pabūt dažādos aizraujošos pasākumos. Piemēram, jums būs iespēja vērot fantastisku starptautisko smilšu skulptūru festivālu, kas Larā norisinās ik gadu.

Atpūšoties Larā, papildus izklaidēm pie jūras, noteikti aizbrauciet arī uz abiem Ludenas ūdenskritumiem, kas atrodas netālu no kūrorta. Šeit lieliski pavadīsiet laiku, kā arī varēsiet uzrīkot nelielu pinkiku.

Lara ir ļoti skaists kūrorts. Izcils dabas skaistuma piemērs ir fantastiskais Karaalioglu parks. Pa dienu šeit var paslēpties no svelmes palmu vai apelsīnu koku ēnā, bet vakarā izbaudīt līča skaistumu saulrietā. Šis būs īsts atradums romantiķiem!

Laras kūrorts ir izcila vieta atvaļinājumam, jo tā ir ļoti veiksmīga cenu un atpūtas kvalitātes kombinācija ar ļoti ērtu piekļuvi tik dažādajām atpūtas vietām: akvaparkiem, vēsturiskiem objektiem, smilšu pludmalēm un tirdzniecības centriem. To visu ir novērtējuši tūkstošiem tūristu. Nu, ir pienākusi jūsu kārta izbaudīt Laras daili. Laipni lūgti!